- Uređivano
Danas imam tri TV-a+ projektor, dva max tv-a sa hrpom programa+ HBO I Netflix i onda svaki dan gledam forged in fire ha ha
Danas imam tri TV-a+ projektor, dva max tv-a sa hrpom programa+ HBO I Netflix i onda svaki dan gledam forged in fire ha ha
Dijagonala TV-a je sve. 3 godine se spojlam s veličinom 75 i samo ću reć onu mudru
once you go black you never go back
Ima potpuno krivih i ajmo reći bezveznih konstantacija.
Ako je prije bilo tako, ok je i sada da nije bolje? Pa ne slažem se.
Mogo sam i ja uzet 55, a ne 65" jer bi mi i to bio veliki skok u odnosu na 43 prije toga. Ali nisam se vodio time, "kako je bilo prije" već sam htjeo neki max za uložene novce i puno bolje nego prije.
I naravno da mi nije žao.
A te CRT televizije dimenzija ekrana ko današnji tableti, dizanje za pojačavanje ili mijenjanje kanala i tri programa neka ostanu zakopane u prošlom vremenu jer mi ne fale.
A zbilja je glupo davati preporuke tipa, kupi ono šta si prvo mislio jer nečeš nać bolje.
Sreća pa se nisam vodio time kada sam uzeo novi TV
Poanta je da se TV i ostala roba sve manje kupuje iz potrebe a sve više kao poklon samome sebi kad se želiš razveseliti…..zato ih i mijenjamo tako često kako izlaze novi modeli. Možda i bolje kupiti neku mrcinu od 2000 eura pa ti je žao zamjeniti ju
Moje mišljenje je da na stvari koje su nam za oči, ne treba štedjeti. Oči su nam bitne.
Dajemo basnoslovne pare za laptope, mobitele, kućna računala, garderobu, aute, ali onda štedimo na TV-u?
Ako se kupuje iPhone za 1500eura, onda nema smisla ni za TV davat manje. TV u kojeg svi doma bulje, što za sport, što za filmove, što za igre, što za ostale stvari.
I ko što kaže Yaguza, nema prevelikih dijagonala. Niko nikad nije rekao da mu je žao što je kupio prevelik TV. Jedino ako i dan danas ima regal u dnevnoj pa mu fizički ne stane, ali to je propust u planiranju.
Neopisivo je igrat i gledat na 75". Jedino što me odvlači od 85 jeste cijena.
65" je postalo mizerno. Teško bi se vratio na manje osim kad nebi imao prostora u stanu.
Ovo,
https://www.lg.com/hr/televizori/lg-oled83g42lw
Nije 85" nego 83 al za 2 incha nebi bio kraj svijeta.
Zato bi bil kraj novčanika.
Koliko znam razlika je jedino u OSu i eventualno stalku.
U pravu je čika pravednik.
U8KQ verzija je ta koja označava Evropsko tržište, i ima dole debeli chin u kojem su smješteni zvučnici.
Evo ti review tog modela televizora koji je i meni prvobitno zapeo za oko.
Tak je i sad bi na 85.
Uvijek hoćeš više i bolje, razmišljao sam o projektoru ali me odbija niži kontrast i kvaliteta.
Igrati God of War, Spidermana, Tlou2 nije usporedivo na 55 i 75. 65 je negdje između al nebi se vraćao osim ka nemoram.
Znaš ka je najbolje? Da ti svakom dijagonalom skoka od 10" raste i visina panela, dužina je ok.
Najgore? Da ne raste zarada koja bi to pratila.
Niš onda, konzolice pod ruke i u kino zamolit stričeka da projicira na zid igru.
Djeluje malo, kut kamere ili je soba 6x6?
Kut kamere
Televizor veličine kad glavu okrećem, a čujem da je mizeran, dođe mi slabo