Tako je imaš ih tri, kad je ugašen, ručni po potrebi (koji si ti odradio) i automatski + opcija za pixel shifting dok je upaljen koji je neprimjetan i logo stavi na high isto….

Jebote toliko @Tuhy ne skakuce oko zenske da bi ue kresnuo koliko vi oko televizije.

Znaci navece kad bi isli igrati vas Oled vam moze reci da nema nista da ga boli glava.

Meni OLED mora biti savršen da mi grafika na plejci bude savršena.

Ja ne bih imao ništa protiv da iduće godine mi odapne C1 dok ima garanciju. U biti, ja imam 5. Tako da, nek odapne slobodno. Ili će mi dati novi ili sličan. Kao Miri. 😃

Također me to uopće ne muči, TV ima garanciju, ako panel odapne, zamijenit ću za drugi. Ionako očekujem da mi kroz godinu / dvije dijete nešto baci na televizor pa ću svejedno ići mijenjati 😃

Miro

oprosti molim te, nisam dao džabe puste pare za PS5 da mi se ljudi rugaju da imam PS4.

Ima li kakvih update-anih videa za PS5 postavke na C1? Ja preko ovog lika nikako nisam mogao namjestiti ono što je on namještao, skroz drukčije mi postavke izgledaju.

Brijac napravi update na televiziji. Ja sam si neki dan sve ovo namjestio točno kako je pokazao.

prayer napravi update na televiziji. Ja sam si neki dan sve ovo namjestio točno kako je pokazao.

Pa baš zbog toga i nije isto. Na videu je stara verzija software-a.

Ček tebi je update-ano i isto izgleda kao i kod njega?

Brijac Da, čim sam upalio televiziju ponudilo mi je daju updateam i sve je kao kod njega u video 🤷‍♂️

Ja imam namješteno kako je Vincent rekao. Sve radi dobro.

6 dana kasnije

prayer

Flipper

Evo probao ponovno. Odmah na početku videa kad pokrene Fortnite i ode u settings, njemu piše Eco, a meni Game Optimiser mode. Resetirao sam na tvorničke kao i on, ali opet isto.

Drugo, kad ode na support u settings pa na Energy saving, ja uopće nemam Energy saving.

Gamma settings mi je zaključan, a njemu nije.

Isto tako, upalim Fortnite, stavim Brightness na 75, ugasim Fortnite, upalim Dirt 5, prebaci me na HDR, odem na Brightness i stoji mi 75. Prebacim na 100 kako i on i videu napravi, vratim se u Fortnite i tamo isto stoji 100. Čini mi se da mi i za SDR igre stoje HDR postavke, ne znam zašto, samo mi kad pokrenem Dirt 5 slika zatreperi i prikaže se HDR gore desno, a kad upalim Fort ne pa nemam pojma zašto i dalje prikazuje HDR postavke.

Zero Imam loša iskustva sa Hisensom. Iako imaju solidne telke,
                  ali nedovoljno da bi im povjerio 1400$ za jedan.