Yep, išao sam googlat i ja sad. 65 incha.
Ja sam dosad kupio jedan TV u životu. Ovo je drugi. Ma velim, dolje pored naljepnice su pisale 3 veličine, a nisam legnuo pored njega da vidim koja je bar dužina hahaha. Čovjek koji radi me pitao: ovaj? ja sam rekao: da. I tjt.

Jebiga znaci dosa si od fantasticne cijene do pretplatija si to debelo🤣🤣🤣🤣

Za žešći debakl duže vrijeme nisam čuo...hahahaha

Da je meni u životu tako ležerno provući 15k za bilo šta....hahaha.... Urban otkrij mi tajnu te svoje supermoći...hahaha

A daj nemojte zajebavat čovjeka. Zeznuo se i kaj sad.

Btw, razlika je između preplata i pretplata.

Ne bi se zajebo da smo više puta napisali LG OLED u ovoj temi.

Tzereen Btw, razlika je između preplata i pretplata.

Uzeo čovjek na leasing

Ovo je najlezernija kupovina televizije u povijesti.

8 dana kasnije

4000 Eura hahahahaha.

Samsungov će vjerojatno biti 3500. Sony rade super TV-e, ali stvarno si pucaju u nogu s cijenama.

Baš me zanimaju recenzije kad izađu. I cijene sva tri TV-a kod nas. Sony Samsung LG. Di je Panny??

Kao i s mobitelima, Sony se orijentirao na elitu. Tu okreću profit, ali na globalnom tržištu TV-a su ispod 5%, na mobitelima i ispod 1%, haha. Ne znam koliko dugo će tako gurati, ali od meni nekoć privlačnog, relativno pristupačnog i ono najvažnije - pouzdanog proizvođača TV-a (period oko 2010. i pogotovo prije), postali su predmet požude za snobove.

Zero a sad si ipak malopredaleko otišao. Nemojmo sad pretjerivat. B&O su stvari za snobove.

Kaj se mobitela tiče, tržišna cijena je ista kao i ostali normalni flagshipovi. Nije Samsung ništa jeftiniji, a o iPhoneu da ne govorim. Jedino kinezi koštaju manje, ali sad i njima sve više više raste cijene. Ono kaj Sony više nema je marketing. I neće nikad imat vikend akcije ko Xiaomi ili Samsung, već uvrhglave 10%. Ali da, njihova mobilna divizija je praktički gotova. Ne kužim zakaj i dalje guraju ili barem nešto ne promijene.

Sony je kroz povijest radio jako dobre stvari s elektronikom, ali njihov marketing, njihov software i neke tržišne odluke su bizarni, da ne kažem užasni.

5 dana kasnije

kauboj imam isti i platio ga na akciji 1400 kn. Meni jako dobar monitor. Za polovni ako ima garanciju 1100 kn max, sobzirom na mrtvi pixel 1000 kn i manje.

Sterlok
        Vjerojatno nema garanciju, star 4 godine. Kaže dao bi mi za 500-600-700kn, ovisi sad koliko bi se ciganio s njim.

to ti je super cijena za taj monitor.

Ok, dođem ja do frenda, on iznese monitor i stavi ga na prozorsku dasku (???) I ode nešto unutra a ja se taman okrenem prema autu i monitor naravno padne dolje tako da ništa od njega...

Ima dalje netko preporuku za gaming, isključivo PS5, monitor? Razmišljao sam i o TV-u ali mislim da nisam još voljan uložiti u stvarno dobar TV...

Stigao je u Sancte LG OLED C2, 55" za 13 999 kn a 65" model 19 999 kn, dok je u HG Spot LG OLED C1 na 6999 kn!

To su cijene kakve su bile i za C1 na izlasku koliko mi se čini. Znači za cca pola godine kreću ozbiljniji popusti na C2 modele.

Amok objasnio razliku između LG Wrbg OLED-a i novog Samsung QD-OLED-a