Miro u neku si ruku u pravu. Ali u drugu, ovo nije toliko podložno subjektivnom dojmu. Dobra slika je dobra slika. Ta je stavka mjerljiva.

A drugo, ono kak ti se slika sviđa u dućanu i doma je razlika nebo i zemlja. Ja se nadam da si niko ne podešava TV u stanu da mu izgleda kao u dućanu jer će mu inače oči otpasti. Tamo je sve podešeno na Vivid kako bi više došlo do izražaja u izuzetno velikim i osvijetljenim prostorijama.

Da se i ja malo uključim u raspravu. Što se tiče tog Samsunga Q60A je veoma dobar model, ali ništa bolji od recimo Philipsa 8506, ili TCL modela C728 i Panasonica JX800 . Hisense nešto malo zaostaje. Ako gledamo kompletan paket sta Philips i TCL svakako najbolji odabir🙂 Samsungu nešto fali kao što je Dolby Vision, pa DTS i Dolby Atmos zvuk, ne podržava neke aplikacije kao što podržavaju Android televizori itd.. Što se tiče Sonya su nešto malo preskupi, da bi se uključili u igru sa tim modelima, a Lg ionako nema ništa posebno pametno što se tiče LED televizora.

Mislim da ću tcl p725 uzeti. Jel mi samo netko može reći koji je dobar zidni nosač za njega?

11 dana kasnije

MGS4 upozorenje o burn in-u na mom LG-u C1, kako prikladno 😆

Brijac Eh, vraća u još ranije dane kad je MGS bio "svjestan" na čemu igraš:

7 dana kasnije

Flipper
      Brijac

Trebao stari dofurat dosad doma, ali zvao me i veli: ej sine, imam kuruze i brašna u kediju, nema mjesta. Sutra budem.
      Pitanje je gdje ću to staviti.. Ali bacim sliku.

ThaUrban 15k samo za 77inch? Bome si dobro prosa disi to uze?

Cestitam uzivaj u TVu pun pogodak

Edit sad vidim da si napisa elipso 😅

escoban
        Vidjet ću kad dođe. Velim, pisalo je na naljepnici pored cijene 3 veličine.

65-ica je, nema teorije da je 77" za tu cijenu.

Al ne kužim, kak si uspio kupit bez da znaš ko je veličina?

Yep, išao sam googlat i ja sad. 65 incha.
        Ja sam dosad kupio jedan TV u životu. Ovo je drugi. Ma velim, dolje pored naljepnice su pisale 3 veličine, a nisam legnuo pored njega da vidim koja je bar dužina hahaha. Čovjek koji radi me pitao: ovaj? ja sam rekao: da. I tjt.