Savjeti oko kupovine TV-a
Miro
''Sto se mene tice dabogda bankrotirali sa svim svojim odjelima tv prvi pa odma ps dalje.''
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-01-19/sony-drops-9-6-in-wake-of-microsoft-activision-deal
Najbolja akcija na kartice je ne imat nikakve kartice na rate. Ja štedim pa kupim kad uštedim pare. Zato i imam 68 kila.
foggy ¸a gle, ovisi. Kartice su dvosjekli mač - s njima treba znati i onda je super, a ako ne znaš onda se lako bacis u dužničko ropstvo. Dosta dugo kupujem na rate i kad se svakog mjeseca na kraju sve zbroji i oduzme uvijek nešto i uštedim. Tako da iz moje perspektive kupovina kartica ima smisla i to mi se čini kao plus.
Picek Ja razmišljam na način "Ako trenutno nemam dovoljno para da kupim TV ili nešto u tom cjenovnom rangu, onda nemam para to uzimat na rate". Jednostavno ne kupujem nešto za što nemam gotov keš. Naravno da su rate manje, ali sutra mogu dobit otkaz. A para nemam u tom slučaju za rate. Slažem se, super su ako ih koristiš pametno, ali osobno sam ih sve pobacao.
Tako je i kod mene, TV je kupljen na rate iako mogu ubrzat zadnjih par rata što ću i napravit. Plejku sam isto mogao na rate al radije odjednom kad to već mogu. Nisam fan odgode plaćanja pa dokle god to nije nužnost, nastojat ću izbjeć.
Idem s posla, je li Miro kupio novi TV, zna li se išta?
foggy bome lutrija je ali to znam vec u startu kad kupujem. Ono sto me zivcira je kad me njihov jebeni call center pravi budalom. Kazem im da tri mjeseca ne mogu koristiti tv kako bog zapovijeda a oni mi govore da ce to neki buduci update rijesiti pa pizda ti materina nisam tv platio 50€ vec me dosta kostao da bi gledao jebeni program u 576p(ili koliko vec). Govorim serviseru koji me zvao o iskustvu i on mi govori da svaki dan slusa istu pricu i da je to politika firme da te toliko zajebava dok ne prodje garancija i onda si najebo. To je ono sto me smeta, ne volim kad me prave budalom.