Tuhy StarFox_N Čisto informativno. Koliko tražiš za Q60? To bi bio FN? FN, da. Iskreno, nemam pojma. Žao mi ga je dat za neku nisku cijenu, a opet sam svjestan da iznad 4000 - 4500 kn, realno, nema šanse da dobijem.. S druge strane, nema nijedne nove 65-ice ispod 6k da ima 120hz panel. https://www.njuskalo.hr/led-tv/samsung-tv-qled-qe55q7fn-oglas-32636094 Ovaj prodaje 55Q7FN za 7k...to nema šanse dobit.
pravednik https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAM-QE65QN95AATXXH/ Jeftino i za te novce boljeg LCD-a nema. 11 000 kn.
Flipper DarkPunisher Je li stvarno upola dobar koliko Joel LG Drake kaže? 🙂 Čekat ću Crni Petak, nema na SD-u, a nema akcija za njega. Ovo što je Weky stavio ubija. 😃
DarkPunisher Flipper Ma vrh, prezadovoljan, kalibracija gotovo nepotrebna jer je slika top vec out of the box kak bi se reklo. Jedini minus meni su zvucnici, morat cu piknut soundbar cim prije. SD je imao na stanju 55icu za 7500kn do neki dan, bolesna cijena
Tzereen Flipper flipp, u grubo rečeno, i najlošiji OLED ima bolju sliku od najboljeg LCD-a. Naravno, tu je sad još sto stvari koje su bitne, ali ako fakat oćeš čim bolju sliku, OLED is the way.
JoelDrake Flipper Haha da upola a što sam ja to rekao krivo za OLED, da ima najbolju kvalitetu slike i ima, to su svi bolji recenzenti potvrdili, s ovom cijenom OLED će još više izdominirati kod flagship modela, ne nisam LG fanboy kako me neki vole etiketiratii, valjda imam pravo reći da me taj komad tehnike odusevio kao rijetko koji!
Brijac Flipper Jedini problem je sad uzeti nešto pa sljedećih par godina žaliti što nisam nešto drugo uzeo ili uzeti sad, a sljedeći tjedan kad je pravi BF nešto bolje/jeftinije bude.
Tzereen Brijac to je moj problem, da. Moram priznat da me ove akcije vesele, jer ako su već sad takve, Black Friday bi morao biti još jači. Možda stvarno moje padne na neku razumnu cijenu. Ili pak odem i ja po LG...
Brijac Čak razmišljam da ako ne uzmem ovaj tjedan na kraju ništa, a sljedeći tjedan ne bude ništa vrijedno spomena, rastegnem to malo i tek za Božić nešto uzmem.
Tzereen Brijac Black Friday je tek 26.11. Edit: btw, komoda mi je široka samo 137, a duboka 35. Moram dobro pazit kaj mogu piknut... Ne znam jel bi mi 65A90 stao opće. Edit2: Ne, ne stane mi 65"... A jebote život.
Brijac Tzereen Black Friday je tek 26.11. Zato kažem ako sljedeći tjedan ne bi bilo ništa vrijedno spomena. Ne znam uopće planiraju li dućani imati “pravi” BF jer ga imaju s lažnim popustima već mjesec dana. Npr ovaj Black week od Sancte traje do nedjelje pa se nadam da planiraju nešto bolje za sljedeći tjedan kad je pravi BF.
JoelDrake Tzereen Ako baš želis 65" ne preostaje ti ništa drugo nego sjekiru u ruke kao Kratos i po komodi 😁!
Tzereen pravednik A90J. Moja tiha patnja. Edit: Btw, da, zaboravio sam da je Samsung ove godine sjebo dosta svojih modela s IPS panelima. Ne kužim. U mnogim aspektima im je lanjska serija bolja od ovogodišnje. Ma jebeš Samsung.
Picek Flipper igrao sam do sada na C1 FFXIV, RE Village, WRC 10 i Tales of Arise te nisam imao problema s HDR-om. Čim upalim plejku mi iskoči obavijest na TV-u da je HDR aktivan tako da mogu reći da nisam imao ovaj problem. @Miro što ne valja s XF9005? Pitam jer imam taj TV u verziji 55" i sad sam ga prebacio u spavaću sobu s obzirom da je došao C1 u dnevnu sobu. Mogu reći da sam izuzteno zadovoljan TV-om osim što je imao par sitnih bugova (tipa imao je fazu od tjedan dana da se palio sam od sebe no reset na tvorničke postavke je riješio problem).
Miro Ja samo znan da u zivotu gori tv od sony xf9005 nisan imao A platio ga najvise do sad. Bas gledana vuce me kupnja ali toliko jebenih izdataka iman da kupnja tva spada u nemogucu misiju. Jedino da malo kolekcionarska izdanja prodan ionako neka stoje u ormaru zanista. Odma uvalin sekira @maverick u za neku masnu lovu i miran
StarFox_N Tuhy Q60FN je još uvijek najbolja "šestica". Svaka poslije toga je bila downgrade. Mislim da je to dobra cijena i da već nemam 2 TV-a u kući kupio bih odmah.