Savjeti oko kupovine TV-a
- Uređivano
https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAM-QE65QN95AATXXH/
Jeftino i za te novce boljeg LCD-a nema.
11 000 kn.
Čekaj, osim Joel Drakea, koji je drag, ali nije objektivan, ima li itko od vas LG C1?
Flipper Imam ja 65icu, kupuj!
DarkPunisher Je li stvarno upola dobar koliko Joel LG Drake kaže? Čekat ću Crni Petak, nema na SD-u, a nema akcija za njega. Ovo što je Weky stavio ubija.
- Uređivano
Flipper Ma vrh, prezadovoljan, kalibracija gotovo nepotrebna jer je slika top vec out of the box kak bi se reklo.
Jedini minus meni su zvucnici, morat cu piknut soundbar cim prije.
SD je imao na stanju 55icu za 7500kn do neki dan, bolesna cijena
Čak razmišljam da ako ne uzmem ovaj tjedan na kraju ništa, a sljedeći tjedan ne bude ništa vrijedno spomena, rastegnem to malo i tek za Božić nešto uzmem.
Tzereen Black Friday je tek 26.11.
Zato kažem ako sljedeći tjedan ne bi bilo ništa vrijedno spomena. Ne znam uopće planiraju li dućani imati “pravi” BF jer ga imaju s lažnim popustima već mjesec dana. Npr ovaj Black week od Sancte traje do nedjelje pa se nadam da planiraju nešto bolje za sljedeći tjedan kad je pravi BF.
Flipper
Haha da upola a što sam ja to rekao krivo za OLED, da ima najbolju kvalitetu slike i ima, to su svi bolji recenzenti potvrdili, s ovom cijenom OLED će još više izdominirati kod flagship modela, ne nisam LG fanboy kako me neki vole etiketiratii, valjda imam pravo reći da me taj komad tehnike odusevio kao rijetko koji!
Ja samo znan da u zivotu gori tv od sony xf9005 nisan imao
A platio ga najvise do sad.
Bas gledana vuce me kupnja ali toliko jebenih izdataka iman da kupnja tva spada u nemogucu misiju.
Jedino da malo kolekcionarska izdanja prodan ionako neka stoje u ormaru zanista.
Odma uvalin sekira @maverick u za neku masnu lovu i miran
StarFox_N Čisto informativno. Koliko tražiš za Q60? To bi bio FN?
FN, da.
Iskreno, nemam pojma.
Žao mi ga je dat za neku nisku cijenu, a opet sam svjestan da iznad 4000 - 4500 kn, realno, nema šanse da dobijem.. S druge strane, nema nijedne nove 65-ice ispod 6k da ima 120hz panel.
https://www.njuskalo.hr/led-tv/samsung-tv-qled-qe55q7fn-oglas-32636094
Ovaj prodaje 55Q7FN za 7k...to nema šanse dobit.