oled je mrak, i 55' je bankrot, ali obzirom da je kod mene betlehem od svjetla u stanu, kažu da je bolje nešto drugo. Burn in otom potom, makar me fascinira da to ne mogu riješiti…
sve se može pokvariti, pokvari se avion od 100 milijuna, di se nebi tv koji ide po traci iz tvornice. No više govorim i o samom software koji poprave pa opet pokvare sa updateom. Nezz, to kao da uzmeš xioami sa 16 gb rama i 1000 mp kamere i kažem - eto bolje je to od iPhona jer ima više rama i jaču mp kameru. A ono u praksi software šteka. Tako je bilo problema sa igrama, pa je došo update koji je popravio. Ali pokvario nešto drugo. Ekran jbg može riknuti uvijek.
Obzirom da je cijena sada opet na 800 eur, uz neke akcije, nezz, meni je to previše za tcl…
Niš očito moramo čekati novu akciju, prošla baba sa kolačima. Trebo sam uz plejku, nebi ništa ni čitao, reko bih ovdje preporučili prodano, ali jbg, sada je kasno, vidim skoro svugdje rasprodano ko' da je mukte. Valjda bude ako ne kada bu prvenstvo. Obzirom da ovaj još radi, izdržati će još malo..
Previše je to modela, dragi bog se ne može snaći. qled, mini led, nano led, crystal nešto, aje bogati
može nešto biti i x bolje, ali ne iskoristim potencijal + to što ja zbog vida neke stvari ni ne mogu primjetiti, šteta mi je dao gro love a ono ne iskoristiti