zontra
Svojevremeno sam i ja tak kemijao sa adapterima, razdjeljnicima i k tome još je bio tv analogni signal sa scartevima koji su bili tad najnovije čudo tehnologije a jedino labav spoj je mogao spriječit dobar signal. Kod digitalnog je to drugačije, ili ima ili nema.
Iz HDMi uređaja se prenosi sav digi signal putem tih svićera jer oni su samo skretničari signala a mislim pritom na kašnjenja signala kojih nećeš ni primjetit ni kod PS4 ni kod PS5 ako nabaviš noviji standard HDMi 2.0.
Odnosno kod novih tv koji su 4k a svićer ili razdjelnik koji nema propusnost, recimo 60Hz-a pa dobiš standardnih 30. To se ionako PS4 ne dotikavlje ali ako imaš PS5 i 4k telku onda tad gledaš da podržava i to.
Dakle svićer HDMi 2.0 4K 60Hz i kvalitetan HDMi kabel jer ljudi često ako im se original pokvari, potrga pa kupe neki jeftini koji ne podupire svu propusnost kako spada ili pak neki zajebani uređaji poput Sonyja ne podržavaju neke kablove.
Imam ja primjer kad sam kupio android box za na more Sony tv tam imam stariji model i taj android box preko njegovog kabela se ne kuže najbolje. Nakon nekog vremena se zna pojavit zeleno-ljubičasta slika a katkad mogu gledat cijeli dan i neće tog biti. Android je dobio i zakrpu koji bi rješio to sa sonyjevim televizorima ali nije pomoglo. Tad moram izvadit kabel i nanovo ga umetnut da opet imam normal sliku.
Isti taj android box spojim tim istim kabelom na Vivaxa tv i nema tog problema nikad.
A sad ovo tvoje
Našel sam ti jedan povoljni koji podržava sve to i još imaš daljinac da se ne dižeš sa naslonjača svaki put kad prebacuješ. Ima i svoje napajanje. 2 g garancije. nema šta nema
.
Neka te ne buni ovo razdjelnik jer u opisu jasno piše da ima mogućnost prebacivanja signala sa spojenih uređaja što je u bti svićer kak bi se reklo po domaći svićaš signal na tv.
Razdjelnik GOOBAY, 4x HDMI na HDMI, 4K@60Hz, crni - chipoteka.hr