Ne znam zašto se trudite, jer smo već dečku objašnjavali…
Uglavnom bilo koji model bilo kojeg cjenovnog ranga može imati problema.
Da li je to češće kod jeftinijih - vrlo vjerovatno je; da li zbog materijala izrade ili razmjera u prodaji jer nije isto ako se proda npr c6k modela 10000 naprama 1000 oleda nije ni bitno.
I ja sam često čuo loša iskustva od osoba s neta od oled telvizora, pa imam frendove koji ih gaze godinama i nikakvih problema.
Uostalom, kupi tv preko neta, ako smatra da to nije to ima pravo vratiti isti unutar 14 dana bez navođenja razloga.
I ja bi volio OLED top tier velike dijagonale..ali me c6k ispao minimalno 50% jeftinije…i ne spavam na lovi da si to mogu platiti…
Da li je najbolji tv na tržištu? Ne. Da li je tada bio najbolji omjer uloženo dobiveno za tv od 75" sa miniled tehnologijom? Je. Da li imam s njime bilo kakav problem? Ne. Da li sam vidio da s tim modelom imaju drugi ljudi problem? Da. Da li je jeftin daljenski? Je. Ali za te novce nema bolje.
I moj desetak godina stari sony se drži odlično, ali je i dalje lošiji u slici od tcla makar ima "kvalitetniji" daljenski. Uz to nema 120hz, vrr, ni približno dobar hdr i slično…
Dakle ako si on the budget, stavi jasno na papir plus i minus novo i staro, namjenu korištenja i cifru. Do the math i sve će bit jasno. A ako češ razmišljat skeptičan sam jer je netko na netu napisao da ima distorzije na ekranu na tom modelu, samo budem rekao da se ponekad i na novom ferrariji desi da prestane radit nakon 300km vožnje, zato postoji jamstvo, a tcl ti je donedavno nudio u cijeni tva i produljeno kasko jamstvo za džabe…
I malo optimizma…kupuješ tv…razmišljaj koju češ igru prvo odigrat i koji češ tv naslov pogledat na 4k hdru….a ne dal će imat crte ili ne..
Šta bi tek bilo da kupuješ rabljeni auto : )))))