Savjeti oko kupovine TV-a
Da i da.
Čisto TV da se ponekad preselim iz dnevne u spavaću, i nastavim gledati film ili neku emisiju putem stika ili streaming platformi.
50-55 inchni TV bi mi bio taman, do nekih 500-550 eura max.
Taj Ambilight nam je onako zapeo za oko s tim pozadinskim svjetlima, ali ako ću zbog tih svjetala žrtvovati kvalitetu slike, onda radije ne bih.
Zasad mi je za oko zapeo TCL805 i Hisense E7K.
Volio bi VA panel i HDR10 podršku sa Dolby Vision opcijama na Netflixu.
StarFox_N i je jako dobar, imaju IPS panele i negativne strane IPS-a su prilično anulirane miniled/diming zonama tako da je kontrast na razini uz odličan kut gledanja i odlične gaming performanse. ambilight ugrađen u tv očito vrijedi cc 90 eura koliko ga naplaćuju ostali kao zasebno rješenje koje je koliko vidim noćna mora zbog dodatnih kablova i sranja.
Eto ima i dobru cijenu.
- Uređivano
Uf upao u problem, sve san pripremio za veci tv. Ostavio staru komodu jer nisan nasa nista sto mi odgovara ali gledam i posto su to dvi manje spojene u jednu veliku dugu na sredini di se spajaju bi trebala ici televizija e pa sad kad krenes od sredine livo ili desno ima pad.
Na ovim televizijama do sad noge su bile na krajevima a lg c i g imaju nosac na sredini tako de ce tv klackati.
Na zid me ne zanima stavljati tv to jednostavno nevolim tako da moran prije novog tva to rjesiti
Miro Ti bi definitivno trebao ciljati na višu komodu jer će ti i kut gledanja odnosno vidljivost biti nešto bolja (osim u slučaju OLED-a gdje je skoro svejedno). Ovako je sad trenutno kod mene u dnevnoj:
Na zidni nosač i amen, puno bolje i za vrat kad se uvališ u kauč. Nema brige ni zbog potresa jer mala je šansa da će pasti. Ili da neki limač to prevrne kao Flipu mali Xbox.
foggy Ne, jer je tip nosača koji ne mora biti fiksiran da TV bude potpuno okomito. Kod mene je malčice nakrenut i skroz odgovara položaju. Meni je veći problem što mi se navečer češće prispava iz kauča pa za igranje preferiram premjestiti gaming stolicu ispred TV-a. A i ćoravim pa ono…sljedeći upgrade su oči obrađene laserom.:p
Zero Ma imao sam ja TV na zidu, isto je imao pad prema dolje da fino ravno gledaš u ekran, ali bilo kakav položaj vrata ako nije ravan nije dobar na duge staze. Ja sam morao blago prema gore gledati jer je tak bio TV, i to nije bilo dobro. Bilo je fora, ali ne i dobro
Spavaj ak ti se spava, probudit ćeš se usred noći pa možeš samo nastavit. Win win
Ja sam imao TV na zidu i to zakrivljeni. I to na roza zidu.
Tako da…