Raziel

Napiši cijenu i veličinu.

Budem ti napisao par. Ti si kupio nedavno Hisense novi jel tako? Znači trebaš secondary TV koji nemora nužno biti jak specifikacijama poput Hisense?

Da i da.

Čisto TV da se ponekad preselim iz dnevne u spavaću, i nastavim gledati film ili neku emisiju putem stika ili streaming platformi.

50-55 inchni TV bi mi bio taman, do nekih 500-550 eura max.

Taj Ambilight nam je onako zapeo za oko s tim pozadinskim svjetlima, ali ako ću zbog tih svjetala žrtvovati kvalitetu slike, onda radije ne bih.

Zasad mi je za oko zapeo TCL805 i Hisense E7K.

Volio bi VA panel i HDR10 podršku sa Dolby Vision opcijama na Netflixu.

Raziel

Onda nemaš kaj misliti, TCL C805 pojede bilo kakvog LCD Philipsa.

Te trakice možeš kupiti lijepljive, postaviš okolo TV-a, napajaju se kroz njegov USB utor ili adapter u šteker.

Sterlok Zadnjih par godina se više toliko ne zanimam za TV-e kao nekada i ne pratim pa nisam ni znao da je Philips dosta unaprijedio svoje modele.

Ovaj link što si postao izgleda jako dobro na papiru. Omjer cijene i specifikacija.

StarFox_N i je jako dobar, imaju IPS panele i negativne strane IPS-a su prilično anulirane miniled/diming zonama tako da je kontrast na razini uz odličan kut gledanja i odlične gaming performanse. ambilight ugrađen u tv očito vrijedi cc 90 eura koliko ga naplaćuju ostali kao zasebno rješenje koje je koliko vidim noćna mora zbog dodatnih kablova i sranja.

Eto ima i dobru cijenu.

5 dana kasnije

Uf upao u problem, sve san pripremio za veci tv. Ostavio staru komodu jer nisan nasa nista sto mi odgovara ali gledam i posto su to dvi manje spojene u jednu veliku dugu na sredini di se spajaju bi trebala ici televizija e pa sad kad krenes od sredine livo ili desno ima pad.

Na ovim televizijama do sad noge su bile na krajevima a lg c i g imaju nosac na sredini tako de ce tv klackati.

Na zid me ne zanima stavljati tv to jednostavno nevolim tako da moran prije novog tva to rjesiti

Miro

Stavi ivericu po mjeri na komodu, pa ako treba i dvije i riješio si problem.

Kikiller

Ma nece valjati

Nazvao san frenda da napravi ponudu za novu komodu po mjeri nema mi druge.

Sve sto nađem je kratko ona sto je duga bude visina prevelika

Miro

Definitivno drugu da, pogotovo da se ti registratori ne vide više….

Kikiller

Ma tu san poskida stranice kupio ove crne kutije u jyska i planira san staviti kita na rupe koje su ostale od stranica ali ne ide kad je skrivljeno.

Nema smisla

Miro

Sad nađi neku koja će ti odgovarat za sve, idealno bi bilo i da plejku sakriješ tj. da komoda ima rupu za zrak iza i da može radit kak treba.

Gore samo tv i amen.

Kikiller

Ma poslo sam mjere jer nisan nasa nista sto mi odgovara

Ako uzmem da je rupa onda gubin misto za stvari isto ovako gore cu staviti ps5 box i switch

Isto kao ova samo doli ce biti ladice

Miro Ti bi definitivno trebao ciljati na višu komodu jer će ti i kut gledanja odnosno vidljivost biti nešto bolja (osim u slučaju OLED-a gdje je skoro svejedno). Ovako je sad trenutno kod mene u dnevnoj:

Na zidni nosač i amen, puno bolje i za vrat kad se uvališ u kauč. Nema brige ni zbog potresa jer mala je šansa da će pasti. Ili da neki limač to prevrne kao Flipu mali Xbox.

Zero Ak gledaš da ti glava bude u ravnini TV-a, jel ti nije malo previsoko kad legneš na krevet? Bitno da vrat ne bježi gore.

Zero

Visina je 47.5cm jos noge od tva i taman je da gledan bez dizanja glave ili bilo kakvog istezanja.

Tako i sad ciljan na komodu visina do 50cm.

Posto ce velicina tva vjerovatno biti 77 onda je to to opet da gledan bez istezanja glave

foggy Ne, jer je tip nosača koji ne mora biti fiksiran da TV bude potpuno okomito. Kod mene je malčice nakrenut i skroz odgovara položaju. Meni je veći problem što mi se navečer češće prispava iz kauča pa za igranje preferiram premjestiti gaming stolicu ispred TV-a. A i ćoravim pa ono…sljedeći upgrade su oči obrađene laserom.:p

Zero Ma imao sam ja TV na zidu, isto je imao pad prema dolje da fino ravno gledaš u ekran, ali bilo kakav položaj vrata ako nije ravan nije dobar na duge staze. Ja sam morao blago prema gore gledati jer je tak bio TV, i to nije bilo dobro. Bilo je fora, ali ne i dobro 😃

Spavaj ak ti se spava, probudit ćeš se usred noći pa možeš samo nastavit. Win win

Ja sam imao TV na zidu i to zakrivljeni. I to na roza zidu.

Tako da… 😃

Flipper

Flipper Ja sam imao TV na zidu i to zakrivljeni

Pa sto

Imao si i ravnu maticnu plocu za xbox

Pa si je skrivio

Miro

C serija ti dolazi s stalkom uglavnom, ako se odlučiš na G4 seriju onda imaju neke trgovine u ponudi 65" stalak ili zidni nosač a 77" samo zidni nosač a stalak bi mora kupovat zasebno a on je nekih 200 eur! Ma stavi na zid i ne opterećuj se!