Emilijo - znaci idemo u raspravu moj je veci od tvoga? Ne hvala!  ND jos nije izdao PC igru? Podsjeti me... Metacritic? Ozbiljno? Znaci HL kao definicija FPSa ne svrstava Valve u top devove? I iznimno popularne i visoko rangirani CS, Dotu, L4D, TF...?
Tko je rekao da Valve ne spada u top devove?

Metacritic ne valja. Bolje da pitamo tebe sto valja. Ti si ovako objektivan. I jedan od rijetkih koji Witcher 1 svrstava u vrhunske igre.

I jedan od rijetkih koji Witcher 1 svrstava u vrhunske igre.
I meni je prvi Witcher vrhunska igra. Just sayin'.

Emilijo - pa ne valja metacritic. Bolje ti je gledat kada rpg igraci ocjene rpg, kada fps igraci ocjene fps i slicno. Metacritic je nakupina svih vrsta igraca koji svoju ocjenu temelje na osobnim preferencijama, a cesto i kroz fenbojske naocale. Ali vidis, witcher 3 je uspio privuci i simpatizirati i non rpg igrace, jer je toliko kvalitetna igra. To je znanje CDPRa, ne treba im 20 naslova, vec samo 3 koja su pazljivo radena kako bi sami dosli do trenutnog uspjeha.

Nadam se da ce jednoga dana CD Projekt biti popularni kao sto je Naughty Dog danas.

Koja je poanta tog posta? ND nije popularan na boxu i pcu, znaci nema ih uopce na tim platformama, ne postoje. Znaci CDPR je popularniji ukupno. Znaci cijela prica se na kraju vrti oko Sonya i NDa..  tocno sam znao da ce ovako zavrsit rasprava, manje nisam ni ocekivao.

Vlasnici Xboxa i PC-a nisu culi za ND?

Culi, al nemaju kako ocjeniti njihov rad i rangirati deva. CDPR ima opipljiv proizvod na svim platformama i svi igraci znaju i igraju njihovu igru. Witcher 3 je omogucio da CDPR dode u visoko drustvo.

Culi, al nemaju kako ocjeniti njihov rad i rangirati deva. CDPR ima opipljiv proizvod na svim platformama i svi igraci znaju i igraju njihovu igru. Witcher 3 je omogucio da CDPR dode u visoko drustvo.
Evo sada ce sretni PC vlasnici sa PlayStation Now uslugom moci odigrati Naughty Dog remek-djela poput Uncharted 2 (istina, sa 7 godina zakasnjenja), te TLOU (samo 3 godine kasnije).

Meni je zanimljivo kako je Witcher 3 bio prvi nastavak Witchera koji se pojavio na PS4 i odmah se bolje prodao nego na PC-u gdje je zapocela fransiza. Sto ti PC gameri rade sa svojim masinama? Da li im ne ostane nista novaca od neprestanog kupovanja novog hardvera?

http://gamerant.com/the-witcher-3-sales-pc-consoles-125/

Ahahhajajah! Smijesan si covjece!  evo ND je najbolji dev ikada, sony rula i tvoj stav je ogledni primjer svakog igraca! O moj boze...

Samo da ima character customization, dosta mi je geralta i ostalih jebaca
Jebaci su najbolji custom likovi su mi skroz bezveze. Hocu izgradjenog lika. Ne bi me zacudilo da u cyberpunku bude zenska nakon teasanja sa Ciri u W3.
Gluposti. I kaj ak se dogodi da ti lik ne pase? Lagano za fps gdje gledas liku samo u ruke, al kaj sa 3rd person rpg-om? Ja sam fan starih D&D klasika. Pogledaj onog glavnog lika u scaleboundu, totalno katastrofa. Osim toga, igrao si 5 souls igrara sa custom likovima, kaj zmišljaš ?

Kaj se tice CDPRojekt Reda, sve tu stoji, ali gameplay/borbe im nisu na razini ostalih suparnika u istome žanru. A to je po meni najvažnije.

Souls? Default lik na kojem puknem badass armor i vise ga ni ne vidim Souls kustomizacija je nepotrebna. vecina igraca ni ne radi likove jer ni ne vidi facu kroz igru. Ti i tvoje bradonje ste posebni
ak ne pase ne pase, bitan mi je razvoj lika i prica recimo Geralt, Jensen itd. Briga me kako izgleda.

Hocemo jebace!

Ti i tvoje bradonje ste posebni
Suck my balls, ja potrosim pola sata na kustomizaciju XD Sve treba biti savršeno.

Dobro ajd, ak likovi budu na razini Biowarea, onda bi im progledao kroz prste. Pogotovo ak je kakva ženska u skin tight bodyglove-u....

čim ja radim bez stanke, krene trollfest

btw, i meni je CD Projekt RED asocijacija na Valve, samo evidentno je da znaju brojat do 3

Mogu ja nešto reć?!*

I borba u Witcheru je lošaDa vas jebo 
Jebo vas Naughty Dog

Glavno da sam ja ovdje danas saznao da mogu biti vlasnik samo ili boxa ili pca ili playstationa, pa nikako ne mogu znati, odigrati i imati misljenje o vecini ekskluziva. E sad, a kome da platim kaznu sto sam proslu generaciju imao i ps i xb, a i igrao stare pc stvari? Kolika je kazne i gdje se placa, ako to doista ne moze biti

Steta jer bas sad bi mi se iplatio pc kad box od sad ide tamo... Steta.

Ja se orijentiram prema igrama... ne prema hardware-u. Za mene console peasants i pcmasterrace izrazi ne postoje jer sam svagdje...

FedroWhatIsGood? - ne, ne, ne.. krivo si shvatio! Poanta je da je Sony najbolji, da je ND najbolji! Sve ostalo su floskule bez pokrica! Nemozes jedan CDPR stavit u vrh! Nemozes, kad su njihovi devovi rekli da bi prije pustili gaming nego igrali na konzoli! To je kontra Sonya! Ej! Necemo tako pisat

Moraš suptilnije upakirat sarkazam, pa da vidiš usijanih glava