I moralna vertikala dijeli savjete i profilira clanove! Danas sam sve procitao! Bravo Fedro! Samo nemoj izgubit zivce i pocet sa psovkama
Yakuza_stinger - neznam ja suptilno. Ali znam se pravit lud i navuci fenboje da ispolje ono o cemu zaista zele pisati. Tipa ovo danas, jer je CDPR poceo kao iskljucivo PC dev i to je sad Emiliju trn u oku.
Stvarno? Vidim radis po starom... Jos nedavno si flejmao u nekoj temi ovdje, cijeli niz te clanova dosao upozoriti i opomenuti da cinis stetu forumu, zlorabis "funkciju" (raznih clanova, ne ja ) ali boli tebe ti zelis tako raditi.
Da si se odlucio praviti lud na to, to je ocigledno. A sto je s ovim dr.adminima blizu tvog prkna koji ti uvijek ulete uljepsati dojam nakon tebe? Da, vi, sto je s vama? Kad su ga ljudi upozoravali da ne ujebava forum vi ste TOTALNO ignorirali, pa super.
Za vas postoje ocito dvije klase clanova ovdje, vasi i ostali koji su nuzno zlo. Vidi se i po nacinu kako uvijek ulijecete, i kako se pravite ludi na niz njegovih sranja, kao sto ste ignorirali i ono koje u pocetku spominjem. Svatko ima pravo na forumu i zasrati pa ima i Chono (makar neprekidno izvrtanje tudjih rijeci, trolanje i flejm je daleko gore od otvorenog fenbojizma!).
Kako ste sve to i prije ignorirali, tako cete i dalje. To je barem ocito.