FedroWhatIsGood? - ne, ne, ne.. krivo si shvatio! Poanta je da je Sony najbolji, da je ND najbolji! Sve ostalo su floskule bez pokrica! Nemozes jedan CDPR stavit u vrh! Nemozes, kad su njihovi devovi rekli da bi prije pustili gaming nego igrali na konzoli! To je kontra Sonya! Ej! Necemo tako pisat
O ne, ti si vec toliko puta samo danas samo u ovoj temi izokretao tudje rijeci i obrtao tudju logiku. Emilijo je direktan i otvoren fanboy, ali ti si visestruko veci fanboy i jos trolacki koji stalno izokrece izjave, spina sve i pretvara se da je neko mjerilo. Gle, imam dojam da ti i jesi dobro mjerilo za covjeka, u vecini stvari ako one nemaju nikakve veze s gamingom. Ali ovdje si najlosija vrsta mjerila, prikriven i izvrces tudje rijeci i argumente i pretvaras se da si objektivan

I moralna vertikala dijeli savjete i profilira clanove! Danas sam sve procitao!  Bravo Fedro! Samo nemoj izgubit zivce i pocet sa psovkama

Yakuza_stinger - neznam ja suptilno. Ali znam se pravit lud i navuci fenboje da ispolje ono o cemu zaista zele pisati. Tipa ovo danas, jer je CDPR poceo kao iskljucivo PC dev i to je sad Emiliju trn u oku.

Chono pridruzi se pobjednickoj strani  :

I moralna vertikala dijeli savjete i profilira clanove! Danas sam sve procitao!  Bravo Fedro! Samo nemoj izgubit zivce i pocet sa psovkama

Yakuza_stinger - neznam ja suptilno. Ali znam se pravit lud i navuci fenboje da ispolje ono o cemu zaista zele pisati. Tipa ovo danas, jer je CDPR poceo kao iskljucivo PC dev i to je sad Emiliju trn u oku.
Stvarno? Vidim radis po starom... Jos nedavno si flejmao u nekoj temi ovdje, cijeli niz te clanova dosao upozoriti i opomenuti da cinis stetu forumu, zlorabis "funkciju" (raznih clanova, ne ja ) ali boli tebe ti zelis tako raditi.

Da si se odlucio praviti lud na to, to je ocigledno. A sto je s ovim dr.adminima blizu tvog prkna koji ti uvijek ulete uljepsati dojam nakon tebe? Da, vi, sto je s vama? Kad su ga ljudi upozoravali da ne ujebava forum vi ste TOTALNO ignorirali, pa super.

Za vas postoje ocito dvije klase clanova ovdje, vasi i ostali koji su nuzno zlo. Vidi se i po nacinu kako uvijek ulijecete, i kako se pravite ludi na niz njegovih sranja, kao sto ste ignorirali i ono koje u pocetku spominjem. Svatko ima pravo na forumu i zasrati pa ima i Chono (makar neprekidno izvrtanje tudjih rijeci, trolanje i flejm je daleko gore od otvorenog fenbojizma!).

Kako ste sve to i prije ignorirali, tako cete i dalje. To je barem ocito.

Aloooo ND je počeo na PC-u točnije na Apple II mašini! A di ste sad?

FedroWhatIsGood? Da, na flejm nisam odgovorio vodom nego napalmom. I? Gdje je problem? Izvadi moje "flejmanje" iz rasprave, do trenutka kad nije krenuo Emilijo show. Naravno da cu se nasmijati na takve provokacije, sto mi drugo preostaje? Do tog trenutka nije bilo nicega sto ti navodis. I ti se svaki put ponavljas. Glumis nekog objektivca, dok istovremeno skaces na svaki post o PCu, posebice na moje postove, iz nekog tebi znanog razloga. Jel onda i ti spadas u grupu clanova koji izvrcu postove i trolaju ili si mozda fenboj koji to ne priznaje ili nezna da je to postao? Hmmm... Ja nisam admin, vec samo mod, a u svakoj raspravi sudjelujem kao obican clan foruma. A ti malo gubis moc suvislog pisanja i ugladenosti kada si isprovociran, sudeci prema tvojim psovkama i vrijedanjima jeli. Je li i to znak da si butthurtan zbog toga sto sam izjavio da je Sony najbolji u sarkasticnom stilu?

Nego šta nego je Sony najbolji. PC dorks.

joj ne! evo Nexus i Deadwalker flejmaju i izvrcu moj post!

Cijena nije bitna.
Kupuje se.

joj ne! evo Nexus i Deadwalker flejmaju i izvrcu moj post!
https://youtu.be/seVdI6FGjk0

Treba se isprsit i kupit skupljač prašine / pritiskivač papira (ipak je to 2 U 1)

Samo kvaliteta, nikad kvantiteta!

Nikakve ja napade na pc ne izvodim. Samo izvlacim na sunce tvoje izvrtanje drugih ljudi, flejmanje i obmanjivanje.

Kako si za neku sitnicu (koje sigurno ni ne sjecas) isao pisati da citat: "Sony sere u usta svima...", (imas li primjer da je ITKO fanbojevskije smece i pokvarenije izjavio na ovom forumu od tebe?) koja ***** ti govoris covjece? Hej... A onda pretvaras, i zatim ti ulijecu dusebriznici obrisat malu guzu poljupcima pa kad ce im dosaditi vise i opomenut te malo?

Iz kojeg konteksta izvucen citat? Izvrces post, manipuliras i flejmas. Opomenu ces dobit ti za rjecnik koji korisits ovako isprovociran jer sam se dotaknuo Sonya. Ipak izlazi iz tebe, nemozes se oduprijeti. Ajde, ajde, jos malo, prijedi na tamnu stranu. Znas da zelis..

Ja čim vidim da netko napiše nemoze spojeno, prestanem uzimati njegove izjave zaozbiljno. Takav sam, jebiga. *grammarnazisonydefenceforce*

A taman pomisliš da se Emač smirio... :)

Činjenica jest da o Cyberpunku ne znamo praktički ništa i nema se nikakvog smisla zaletavati sa previsokim očekivanjima.

S druge strane, CDPR je sa Witcherom 3 (nisam igro ostale pa da ne pričam napamet) pokazao da su u samom vrhu game developmenta i glupo je uopće pokretat rasprave da li su "u istoj lizi" sa Naughty Dog-ovcima ili Rockstarom.

Niti ND doživljavam ko "Sonyevu flijalu" kao što netko veli, niti CDPR smatram "manje vrijednima" zbog "samo" 3 igre u opusu, u što bi nas naš pacijent htio uvjerit.

Obje kompanije su izdale neke od najboljih igara ikad napravljenih i moju podršku će uvijek imat, nevezano dal su PS, multiplatform il PC orijentirani.