Na igri trenutno radi više ljudi nego što je ikad radilo na Witcheru 3.
Cyberpunk 2077 je najveći projekt CD Projekt REDa
E3 next year
Ufff, nećemo još dugo čuti ništa konkretno o toj igri.
Čak sam negdje pročitao da je Iwinski rekao kako im se sviđa Bethesdin model marketinga gdje najave igru šest mjeseci prije izlaska tako da se bojim da bi ovaj puta taj model mogli i primijeniti.
Tak da... E3 2018? :)
In that case, tako nesto
Samo da ima character customization, dosta mi je geralta i ostalih jebaca
Prije Witchera 3 nisam niti pratio vijesti u vezi ove igre. Sad mi je jedna od najočekivanijih igri!
Samo da ima character customization, dosta mi je geralta i ostalih jebacaJebaci su najbolji custom likovi su mi skroz bezveze. Hocu izgradjenog lika. Ne bi me zacudilo da u cyberpunku bude zenska nakon teasanja sa Ciri u W3.
Također. Ako nešto mrzim to je ta lijenost deva da ja moram raditi svog lika.Samo da ima character customization, dosta mi je geralta i ostalih jebacaJebaci su najbolji custom likovi su mi skroz bezveze. Hocu izgradjenog lika. Ne bi me zacudilo da u cyberpunku bude zenska nakon teasanja sa Ciri u W3.
Lijepo mi daj ono što si zamislio...
Pridruzujem se, custom lik mi je nekako bez duse. )
Slazem se s viperom da bi mogli ubacit zenskog lika, vec sam pomislio o tome.
Ja ne znam zasto svi velicaju taj CD Projekt. Kreirali su jednu fransizu od koje je jedan nastavak (Witcher 3) fenomenalan i to je to. A neki ih usporeduju sa Rockstarom, Nintendom, Naughty Dogom, Blizzardom,... lol
Ja ne znam zasto svi velicaju taj CD Projekt. Kreirali su jednu fransizu od koje je jedan nastavak (Witcher 3) fenomenalan i to je to. A neki ih usporeduju sa Rockstarom, Nintendom, Naughty Dogom, Blizzardom,... loljedan al vrijedan vidjet cemo kaj bu to bilo nadam se perverziji od igre tipa u rangu il iznad witchera
Sent from my iPhone using Tapatalk
Emilijo - zato jer su sve stvorili samostalno, od razvoja igre, izdavanja i supporta. Krenuli su od nule, uzeli biowareov engine i poceli sa witcher jedinicom, zatim napravili vlastiti engine i stvorili remek djelo witcher 2, da bi u svom prvom pravom multiplatform naslovu napravili igru generacije u obliku witchera 3. I ne samo to, vec su pokrenuli gog, vlastiti servis i pokazali srednji prst cijeloj industriji sa izdavanjem witchera 3 bez drm zastite uz objasnjenje: "evo vam igra, downloadajte i igrajte, ako vam se svida kupite i podrzite nas".
O kvaliteti ne bi jer je stvar ukusa, ali witcher 3 meni osobno ispred bilo koje rockstarove, blizzardove, nintendove igre. Za ND nemogu pisat jer nisam odigrao TLOU.
Po meni oni jos trebaju stvoriti bar jos dvije vrhunske fransize da bi ih mogao strpati u isti kos sa gore navedenima.
A gdje to pise? Cime se to mjeri? Oni su sa pola produkcije Rockstarovog GTA stvorili Witcher 3. Tek sada su financijski usli u drustvo giganata. Evo sad dolazi Gwent, pa Cyberpunk 2077, dva naslova koja se nestrpljivo cekaju. A do sada imaju 3 od 3 vrhunska naslova. Po tome razmisljanju, ND mora izdati multiplatform naslov da bi usao u gore navedeno drustvo.
U svakom slučaju, ponosan sam i preorder pada, cijena nije bitna.
A gdje to pise? Cime se to mjeri? Oni su sa pola produkcije Rockstarovog GTA stvorili Witcher 3. Tek sada su financijski usli u drustvo giganata. Evo sad dolazi Gwent, pa Cyberpunk 2077, dva naslova koja se nestrpljivo cekaju. A do sada imaju 3 od 3 vrhunska naslova. Po tome razmisljanju, ND mora izdati multiplatform naslov da bi usao u gore navedeno drustvo.Evo Naughty Dog naprimjer. ND ima iza sebe 4 vrhunska IP-a, Crash Bandicoot, Jak & Daxter, Uncharted, The Last of Us (i sva cetiti su bila ultra uspjesna i popularna), te desetak vrhunskih naslova. Prema ocjenama na metacriticu U2 i TLOU su bolje ocjenjeni od svih Witcher igara.
Polyphony je isto imao jedan vrhunski IP (Motor Toones ne računam) do Tourist Trophya i već su s prvom igrom ušli u društvo najboljih. CD Project Red su u tom društvu od W2 ako se mene pita, W3 nisam zaigrao, ali po ocjenama skidam im kapu. Kvalitetni ljudi rade i u ND i u Insomniacu, Kojima Productionu i još puno studija, igre same govore za njih i nema potrebe uspoređivati ih po nekim imaginarnim kriterijima. Vidiš ime studija i znaš da će igra biti kvalitetna, a možda ti se i svidi.
Emilijo - znaci idemo u raspravu moj je veci od tvoga? Ne hvala! ND jos nije izdao PC igru? Podsjeti me... Metacritic? Ozbiljno? Znaci HL kao definicija FPSa ne svrstava Valve u top devove? I iznimno popularne i visoko rangirani CS, Dotu, L4D, TF...?
Ako ćemo gledati širu sliku, Poljaci ne samo da rade vrhunske igre, nego imaju vrhunski odnos s publikom, odličnu vlastitu platformu za prodaju PC igara i fantastičan marketing.
CD Projekt RED je nešto tipa Valve 2.0
Svoj puni potencijal tek će pokazati u narednim godinama i to hvala svemiru nešto bržim tempom, budući da su sada s Witcherom 3 dobili brdo svježeg kapitala za daljnja ulaganja.
Respektiram Naughty Dog jer rade fantastične igre, al' nemaju tu širinu kvalitete na svim drugim poljima kao što ima CD Projekt RED. Oni osim rade vrhunske igre, jako dobro razumiju današnje gaming tržište i samo nebo im je granica. I sebično se nadam kako će im izrada igara ostati ipak glavni fokus, jednom kada GoG postane ozbiljan konkurent Steamu.
Pa da, upravo to. Imaju potencijal postati pravi div, neovisan, samostalan sa vlastitom politikom. ND to nemoze nikad biti, uvijek ce ostati filijala Sonya, samo kvalitetan dev studio kojega igre definiraju. CDPR moze postati vise od toga, mogu ispuniti epitet Rebelsa kojega forsiraju i nadam se da hoce. I zbog takvog odnosa sa publikom imaju moje postovanje i preorder na svaku igru bez razmisljanja. Koji dev ce javno priznati da su mijenjali cijeli render sustav i da zato igra izgleda drugacije od prvotnog prikaza? Iskrenost, ono sto nedostaje u danasnjoj industriji.. Sean gledam u tebe