Solid Snake K. Ako ovo zaigrate prije Witchera 3, bit će problema.

Očigledno nisi čitao topic "Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?" 

Očigledno nisi čitao topic "Što se trenutno igra i što se zadnje odigralo?" 
Tek si na jedinici, imaš 300 sati do kraja trojke, završit ćeš ti survive prije nego witchera 3

Tek si na jedinici, imaš 300 sati do kraja trojke, završit ćeš ti survive prije nego witchera 3
Tek si na jedinici, imaš 300 sati do kraja trojke, završit ćeš...
Tek si na jedinici, imaš 300 sati do kraja trojke...
300 sati

Metal Gear Rising je bio igra bez kojime od skroz drugih developera i super je prosao i dost dobro se prodao. To je bas bio fino slozen spinoff i tocno si znao sto treba biti ta igra.
Totalno. Rising je imao i sreću što je dospio u ruke istinskih majstora gameplaya, znao si da imaju blagoslov Kojime i svaki igrin prikaz je djelovao kao da znaju što rade. A na kraju su i pokazali da su na neki čudan način uspjeli prenjeti dio MGS vibre.

Ovo je... nesto drugo.
Jedna od najčudnijih odluka i jedan od najčudnijh projekata ove industrije za mene.

Docekana je na noz zbog toga kako su se razisli Konami i Kojima.
Iskreno, nitko ne zna kako su se, i zbog čega zapravo razišli Konami i Kojima osim onog što nam je internet rekao.

Ne krivim ja ljude sta su ostalii raditi na ovome i sto je to jedino sto mogu smisliti kad su im svi vazni iz studija otisli kod Kojime, od producenata do artista.
Činjenica je da je Kojima povukao neke ljude sa sobom, ali zar nije neka internetska priča da zapravo veliki postotak ekipe koja je radila na Phantom Pain radi i na Survive? Čak je director valjda tip koji je godinama bio uz Kojimu. Možda i griješim. (siguran sam da ti bolje znaš ove stvari) Nije da to bitno mijenja stvari, samo govorim.

Sam koncept je promašaj
Ovo je ključ svega. Koncept je zapravo čisti (gadljivi) Konami.

a ne ovaj fantasy zombiji u kojem nema nikakvih elemenata serijala koji postoji 30 godina.
Ruku na srce, bilo je i luđih stvari od zombija u MGS serijalu, da ne govorim da je bilo i sličnih stvari. Kužim te, nemoj misliti da branim jebeni Survive hahah. Ovdje se jednostavno radi o igri koja za mene (a i većinu posvećenih fanova) ne predstavlja serijal. Ni u kojem pogledu. Ni zombiji nisu problem, problem je način na koji su ugurani. Problem je prezentacija imena Metal Gear.

Ali zamisli najluđu trolersko hipotetsku situaciju u kojoj stvarno u Surviveu vučemo neku vezu sa Death Strandingom, dok je Death Stranding podnaziv nekog novog MGS-a. Hideo Kojima u jednom trenu dolazi sa: "Did you rike Metal Gear Survive"? Da li bi ispali budale?

Solid Snake K. Ako ovo zaigrate prije Witchera 3, bit će problema.
Ne brini. Ne pada mi na pamet igrati Survive. Niti mi to vjera i karakter dopuštaju.

Dok zavrsim V pa onda Rising taman ce DS bit na popustu, pomalo.

Skinuo betu, nisam probao :

mjesec kasnije

Dakle, navodno igra ni ne radi na konzolama jer traži update koji ne postoji. Ali možeš kupit mikrotransakcije. Genijalno.

Trebale su se ove FFA glavešine zamaskirat, napravit Vajperu sačekušu i samo mu uvalit u ruke igru sa porukom "Recenzija za portal ili smrt".

Siguran sam da bi se dobro zabavio.

Dakle, navodno igra ni ne radi na konzolama jer traži update koji ne postoji. Ali možeš kupit mikrotransakcije. Genijalno.
Stigao je apdejt jutros ;)

Išao sam mjeriti, 1 od pokretanja igre do Press Options to Begin ekrana, 1 do odabira lika te punih 2 do ulaska u igru, odnosno do mogućnosti samog igranja. Pritom je igra nanovo instalirala trophy set, spojila se i provjeravala servere dva ili tri puta te ponudila ekran sa popisom što je popravljeno u apdejtu. Fkt zar je Konami toliko nesposoban da u 2018. izbaci nešto toliko sporo?

Išao sam mjeriti, 1 od pokretanja igre do Press Options to Begin ekrana, 1 do odabira lika te punih 2 do ulaska u igru, odnosno do mogućnosti samog igranja. Pritom je igra nanovo instalirala trophy set, spojila se i provjeravala servere dva ili tri puta te ponudila ekran sa popisom što je popravljeno u apdejtu. Fkt zar je Konami toliko nesposoban da u 2018. izbaci nešto toliko sporo?
Konami je toliko dobre naravi da je očito svim nesretnicima koji su poklekli i nabavili Metal Gear Survive, dao čak ponešto vremena prije samog gameplay dijela da dobro promisle što su napravili, i koliko jako žele ići do kraja sa ovim nusproizvodom.

Kao kad su nas nekoć davno naši dragi učitelji i učiteljice slali u kut da promislimo o svojim postupcima i nonšalanciji na predavanju.

GOOD GUY KONAMI. 

https://www.youtube.com/watch?v=pMPomCWUraQ

Dunkey opet u sridu. Konami zaslužuje medalju za mlaćenje mrtvog magarca.

Kakva je to pak igra ako je lošija od Andromede?

Kakva je to pak igra ako je lošija od Andromede?

Uopće nije loša, nego previše ljudi jaše Fuck Konami vlak. Igram već desetak sati i nije uopće loša. Ima mana ofc, ali da je loša, nije. Priča je doduše banana i to žešća, dok je istraživanje mape i skupljanje resursa sasvim solidno. Jedina mi je trenutna velika mana premalo kisika u kantu za kisik pa avanture u magli traje prekratko.

Triput si rekao da nije loša. Zvuči kao faza poricanja. :