Praviti cu se da nisam ono gore procitao. Idemo dalje...

Pa stavljati tehnicki besprijekorno ispolirani mgs V sa tolikim mogucnostima u gameplayu sa i dalje vrlo dobrom pricom u isti kostac sa Ac stancarijama je pomalo smijesno.  Ne mislis li ti tako?!
Plus toga offtopic smo pa nema ni smisla...

godina kasnije

Hebeni Konami! The Boss se okreće u grobu!

jbt ni engine ne mogu koristit kako treba
vidi ovo koja ljepota MGSV

Dođe mi da zaigram odmah! Nije da smo se nadali da će biti šta od tog survivea, ali grafički izgleda bzvz. Dokaz koliko su sposobni ovi što su tamo ostali.

izgleda ko mobilna igra

Kakav je ovo minecraft?

2 mjeseci kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=jCsxfR7jxvs

mjesec kasnije

Pustite vi to, većina ne prati gaming industriju. Čut će da je izašao novi Metal Gear, ime im je poznato i kupit će. Ne kupuju samo Kojimini fanboyi.

Samo sto ovo nema veze sa metal gearom, skini i probaj. I takvi ljudi ce popizdit, ono ocekujes military stealth igru, a ne polu walking dead/ day z nesto. Jos da im i serveri rade.

Opcenito hype je na nuli i na netu kolko vidim. Vecina ni ne zna da je pocela beta i to otvorena.
Bas djeluje shitno, graficki par koraka ispod V i opcenito dosta thrashy i jeftino. Nesto ko umbrella corps u RE serijalu, tako nekako.

Metal Gear Rising je bio igra bez kojime od skroz drugih developera i super je prosao i dost dobro se prodao. To je bas bio fino slozen spinoff i tocno si znao sto treba biti ta igra. Ovo je... nesto drugo.

Ovo je pokušaj da se zaradi na poznatom imenu nakon šta si izgubio sve talentirane ljude koji su mogli napravit kvalitetan proizvod. Iskreno se nadam da će konami u potpunosti odustat od gaminga i prodat prava na svoje serijale nekome tko ima volju i sposobnost da napravi prave nastavke.

Sad cu vjerojatno pokupiti ban

Meni igra uopce ne izgleda lose. Koristi ime Metal Gear (zbog promocije) i elemenata u igri. Ali sami koncept je ok.
Baza, nadogradnja, defend, recruting, search & salvage, survive. Probat ce se beta. Igra ce u startu imati nizu cijenu.

Docekana je na noz zbog toga kako su se razisli Konami i Kojima, te nosi sveto ime Metal Gear, a nema veze s "kanonom".
Ako uspijete preci preko toga, mozda i sami skuzite da igra ima potencijala.

Ban incoming

Ja i dalje tvrdim da nije to tako. Ili bar nije kod svih.
Skini i daj sansu igri pa vidi kad bas zaigras o cemu pricam :)

Ne krivim ja ljude sta su ostalii raditi na ovome i sto je to jedino sto mogu smisliti kad su im svi vazni iz studija otisli kod Kojime, od producenata do artista.

Čak su i sami odmah uzeli hands off pristup i bas rekli da igra nema nikakve veze s nicim vec da je to alternativna misija u rangu onih randoma bonus misija iz Ground Zeroesa.

Sam koncept je promašaj, pogotovo kad ga vezes uz MG ime. Ako vec radis survival onda idi vidi Snake Eater - stealth prava igra s elementima survivala kako treba a ne ovaj fantasy zombiji u kojem nema nikakvih elemenata serijala koji postoji 30 godina. Jos samo fale Carl i Rick.

...
Sam koncept je promašaj, pogotovo kad ga vezes uz MG ime. Ako vec radis survival onda idi vidi Snake Eater - stealth prava igra s elementima survivala kako treba a ne ovaj fantasy zombiji u kojem nema nikakvih elemenata serijala koji postoji 30 godina. Jos samo fale Carl i Rick.
Ali, ako uspijes zanemariti MG u imenu i stavis naljepnicu na kutiju, da se vidi samo Survive?

Ne znam, jednostavno ne vidim koncept kao promasaj.
Skinuti cu betu, pa cu biti pametniji. Mozda mi je lakse, jer me uopce ne dira MG u imenu.

Meni je, al ja ne volim survival igre. To mislim.
Ako ti pase survival onda navali  :

Jebe mi se i za naziv i za sve, al zanimljivije mi je bilo gledat kako se boja suši nego gameplay igre. Izgradi bazu ko u Clash of Clansu na mobitelu, malo izleti opali metak dva, vrati se nazad, nadogradi toranj. Dobro je vajpi rekao, mobilna igra, možda i ne samo izgledom.