Bilo je pitanje vremena kad ce nesto s novo s Metal Gear nazivom izbacit ali ovako nesto nije mogao predvidit nitko.
Ideja bedasta do bola, veze s nicim nema. Moras bit na necemu dobrom da ti ovako nesto padne na pamet.
Cisto skupljanje love na racun stare slave. Sljedece je valjda Silent Hill Racing.
Metal Gear Survive
znaci gledam to i mislim si cek mgs5? oce mozda izbacit onaj cuttan content? i onda sam samo reko
koji je ovo kurac
Možete poći kućama, Solid Snake je progovorio!
... Kept us waitin'...
https://www.youtube.com/watch?v=AALuv7ZI9vo
https://www.youtube.com/watch?v=wLcKlh0EkHg
Solid Snake disi
Nije mgs ali baš super izgleda
Problem je jos veci kaj izgleda kao neki glupi spinoff DLC za MGS V, a ne kao samostalna igra.
Solid Snake disiTu sam, mislio sam da me neki ignorišu pa onda ne volim smetati (doduše opravdano).
Tuga za MGS, iskreno volio bih da naprave što bolju igru. Ne Survive već spin-off poput Risinga, nešto da pokažu da imaju petlje da odu u druge vode.
Meni to nikad ne bi bilo TO, ali ako ništa zbog svih onih radnika koji su radli na MGSV da ne rade mod packove poput ovog Survivea (ili još gore pachinka).
A sve dok to ne bude... #fucKonami
Solid Snake Tebe ignoriraju?? Nestao si bez traga i glasa, a na svaki pokusaj komunikacije s tobom nisi se niti javio, niti napisao "decki javit cu se". I onda mi tebe ignoriramo!? De nemoj mi srat! Sad si me bas raspizdio!
Baš to. :(Solid Snake disi#fucKonami
Još su i PES zakinuli na PC-u i ode sve kvragu...
/Kažem, opravdano. :-/
Da hoće makar da rasprodaju svoje ip-ove (ili da ih Vivendi kupi XD).Baš to. :(Solid Snake disi#fucKonami
Još su i PES zakinuli na PC-u i ode sve kvragu...
Ono što bi sad najviše imalo smisla je da od Metal Gear-a naprave multiplayer pucačinu iz trećeg lica sa Mechovima, tj Metal Gearovima, smještenu u univerzum Risinga.
To bi bilo cool, bilo bi zabavno, a opet zarade od mikro transakcije koliko hoćeš jer sve te mechove treba obojat, customizirat itd.
Naravno, biram Kojimin Metal Gear prije svega, ali pošto je to nemoguće, a žele na neki način održati Metal Gear brand na životu... bolje to nego jebeni zombiji.
Da je sve bilo kako treba sad bi cekali cistokrvni MGS nastavak u WW2 settingu s The Boss i Cobrama.
To je bila zelja Kojime za nastavak serijala, a i publika je s odusevljenjem docekala tu ideju na PAX presici prije par godina.
Velika steta, The Boss je jedan od jacih (zenskih) likova u gamingu. Onda jos The Sorrow, The End i ostatak ekipe.
Sve to u Fox Enginu, bez cross gena. Mozemo samo mastat.
The Boss je osnovica price i oko njezine vizije svijeta se zapravo cijela radnja i vrti i sve sto su zapravo cinili Big Boss, Ocelot i Zero je zapravo bilo provodjenje njene vizije i zelje samo sto su svi krivo shvacali i provodili na svoj nacin sto je rezultiralo Kako je.
Da slazem se da bi bilo savrseno da je Kojima mogao za kraj napraviti igru sa The Boss, njezinom jedinicom i da vidimo kako je Snake postao njezin apprentice. Nazalost to necemo dobiti vec u zamjenu imamo ove nebuloze...
Steta! Metal Gear je jednostavno takav serijal da ne zelis da nikada prestane i zavrsi!
Da je sve bilo kako treba sad bi cekali cistokrvni MGS nastavak u WW2 settingu....Da je sve bilo kako treba nebi dobili MGS Phantom Pain već bi MGS 4 bio posljednji
kako je Kojima oglasio te obećao. Tu je priča stala i WW3 završio, sretan kraj.
Niti pa onaj ispljuvak (mislim na priču) Rising.
Nemojmo biti licemjerni sada.
Zna se dobro kakav je on, uostalom imao je vremena od 2008. izdati 3-4 igre ako je već htio.
Nemojte sad da on nije Ubisoft pa radi kvalitetnije i takve spike.
Realno Phantom Pain nije nešto kompleksniji od prosječnog Assasins Creeda što se tiče vremena
izrade i trajnosti igre.
Niti pa ima onaj MGS feel kao prijašnje igre da bi mogli tvrditi da se dugo radilo.
Ok je ko TPS, ocjena 9/10 ali kao MGS samo sjena prijašnjih nastavaka.
Međutim niti najveći fanovi nisu mogli predvidjeti kako će Konami sve naguziti.
Ovo je tako loše da ostavlja dojam kako je urađeno kao provokacija Kojime, fanova
te imena Metal Gear Solid.
Kojima je rekao da će MGS2 bit zadnji, pa vidi što se dogodilo - ček yo fakts man.
Survive mogu shvatit kao Rising, samo što će bit generičan.
Samo što je MGS2 ostavio prostora za daljnji tijek radnje dok MGS 4 završava priču.