http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/2700-konami-je-najavio-novi-metal-gear-nastavak-pod-nazivom-metal-gear-survive

https://www.youtube.com/watch?v=X3hjRKGrC40

Joj sad ce biti samo drvlja i kamenja po Konamiju. A meni se cini zanimljivo.

Poslano s mobilnog telefona S7

Znači počelo je, Konami će i ovo sjebat.

Odlično. Konačno nesto drugacije.

Poslano s mobilnog telefona S7

A ok je, njihovo je pravo na iskorištavanje MG branda i naravno da to neće ostaviti po strani kada se radi o njihovoj drugoj najprodavanijoj franšizi s oko 40 milijuna prodanih igara. MG Rising je bio odlična igra, a s vremenom možda bude još zanimljivih igara s MG naslovom. Tko zna, možda i ovo na kraju bude dobro, heh.

Joj dajte s tim mozda. Vidi se iz aviona da ce ovo zavrsit kao Umbrella Corps.

MG Rising je bio odlična igra
Zahvaljujući Platinum Gamesu.

Ovo bi me možda i zanimalo da nema MG u naslovu...mislim, možda će bit i oke, al ide Metal Gear ime lagano u pi*du materinu...

...još tamo od Peace Walkera

Konami na Metal Gear ime pokušava nešto napraviti, ovo je isto kao kada je BF Hardline izlazio, nikakve veze sa Battlefieldom.

Wtf is this shit 

Sephiroth se "okreće u grobu" vjerojatno

Moja uranjena prognoza je da će ovo biti solid(na) igra, ako ne i dosta dobra.... Da je pod drugim imenom. Ime Metal Gear je ipak institucija čije breme treba moć nositi.

Moze li bit losije od MGSV?

Mgsv je GOTG.  :

Btw izgleda da nije "prava" igra vec 30$ naslov, konami se ugledao na capcom i napravio kopiju Umbrella Corpsa.

Na prave su se našli ugledati...

Naziv igre zvuci jednako jadno kao i ono sta ce Konami uciniti od i ovako vec oronulog serijala. Jad...

Izgleda meh, ko i V!

e strah me bilo sta pogledati jer vidim da se hrpa ekipe smije po cijelom netu

Jedino sto me veseli kod ove igre je mogucnost da se Solid Snake izdigne iz mrtvih i popljuje je.

Kladim se da ce ove time-wormhole/whateva prikladno prebaciti unistenu MSF motherbase iz karipskog mora tocno u alternativnu hellish verziju pustosa Afganistana. Much survival. Developer asset reuse dream!

:

Mogli su bar nove likove napraviti, a ne ostavit defaultne face MGO 3 likova.

:

Ajd da su ovo predstavili kao MGO3 add-on coop spinoff, nesto kao undead nightmare za RDR.
Da nema MG ime izgleda ko RE7 kada bi nastavili koncept iz proslih igara.