bojanic10redarmy http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/2700-konami-je-najavio-novi-metal-gear-nastavak-pod-nazivom-metal-gear-survivehttps://www.youtube.com/watch?v=X3hjRKGrC40
Flipper Joj sad ce biti samo drvlja i kamenja po Konamiju. A meni se cini zanimljivo. Poslano s mobilnog telefona S7
Zero A ok je, njihovo je pravo na iskorištavanje MG branda i naravno da to neće ostaviti po strani kada se radi o njihovoj drugoj najprodavanijoj franšizi s oko 40 milijuna prodanih igara. MG Rising je bio odlična igra, a s vremenom možda bude još zanimljivih igara s MG naslovom. Tko zna, možda i ovo na kraju bude dobro, heh.
Tuhy MG Rising je bio odlična igraZahvaljujući Platinum Gamesu.Ovo bi me možda i zanimalo da nema MG u naslovu...mislim, možda će bit i oke, al ide Metal Gear ime lagano u pi*du materinu......još tamo od Peace Walkera
ivancro95 Konami na Metal Gear ime pokušava nešto napraviti, ovo je isto kao kada je BF Hardline izlazio, nikakve veze sa Battlefieldom.
yakuza_stinger Sephiroth se "okreće u grobu" vjerojatnoMoja uranjena prognoza je da će ovo biti solid(na) igra, ako ne i dosta dobra.... Da je pod drugim imenom. Ime Metal Gear je ipak institucija čije breme treba moć nositi.
viper89 Mgsv je GOTG. :Btw izgleda da nije "prava" igra vec 30$ naslov, konami se ugledao na capcom i napravio kopiju Umbrella Corpsa.
maverick Naziv igre zvuci jednako jadno kao i ono sta ce Konami uciniti od i ovako vec oronulog serijala. Jad...
Fenix Jedino sto me veseli kod ove igre je mogucnost da se Solid Snake izdigne iz mrtvih i popljuje je.
viper89 Kladim se da ce ove time-wormhole/whateva prikladno prebaciti unistenu MSF motherbase iz karipskog mora tocno u alternativnu hellish verziju pustosa Afganistana. Much survival. Developer asset reuse dream! :Mogli su bar nove likove napraviti, a ne ostavit defaultne face MGO 3 likova. :Ajd da su ovo predstavili kao MGO3 add-on coop spinoff, nesto kao undead nightmare za RDR.Da nema MG ime izgleda ko RE7 kada bi nastavili koncept iz proslih igara.