Ima li zainteresiranih za PES danas sutra?

Sent from my iPhone using Tapatalk
kad god me vidiš online javi se, uvijek sam za. Večeras vjerovatno skočim kod frenda na koju tekmu ali sutra možemo samo što sam ti ja uglavnom poslije 21h online.

Odlicno,ja isto veceras neznam hocu li jer dolazi ekipa pa cemo gledat hajduka a to zavrsava balunom a sutra moze iza 21h

10 dana kasnije

igra netko Battlefield 4 na PS3?

trebam par ljudi za 'bomb squad' trofej

igra netko Battlefield 4 na PS3?

trebam par ljudi za 'bomb squad' trofej
Trenutno ne igram ali imam na konzoli pa mogu pomoć  :

Jel ima ko(osim onih kaj su ustupili slot na posudbu),cod ghost za ps4?treba nam jedan,ja i ghost bumo ganjali one trofeje u extinctionu,nafukali smo priku pa nam fali jos eden?

Jel ima ko(osim onih kaj su ustupili slot na posudbu),cod ghost za ps4?treba nam jedan,ja i ghost bumo ganjali one trofeje u extinctionu,nafukali smo priku pa nam fali jos eden?
Poklanjam Ghost fantoma, pa se javite tko zeli :)

Sent from Tapatalk.

ajme oni ozbiljno na mene racunaju : : : :

Nego,ti bus glavni s nozem

Haha,a dobro onda

Prika, jesi li se ti to onda javio za fantoma ili..?

Sent from Tapatalk.

Nisam prika imam ja vec igru

ima koga za jednu zabavnu igru???? dead nation coo-op???

18 dana kasnije
mjesec kasnije

oćel netko fc4 co-op? treba mi riješit onaj jedan trofej za oslobađanje outposta kao hurk

4 dana kasnije

Ima li zainteresiranih za co-op Dark Souls II: Scholar of the First Sin na PS3?

Trenutno sam LV54, Soul Memory je 118966; područja u koja se može ići su No-Man's Wharf, Lost Bastille i Huntsman's Copse.

3 mjeseci kasnije

Burnout Paradise? Onih 10 freeburn-a mi treba!! Pretty please. :

9 dana kasnije

ima tko za Dying Light ? trebam ona 3/4 online trofeja pa da se boostamo ?

oćel netko fc4 co-op? treba mi riješit onaj jedan trofej za oslobađanje outposta kao hurk
Keks vidi s JoKa17 jel on riješio to, znam da njemu isto fali taj trofej i da ga nema s kime riješiti.

Ako ga već nisi riješila do sada ;)

Keks vidi s JoKa17 jel on riješio to, znam da njemu isto fali taj trofej i da ga nema s kime riješiti.

Ako ga već nisi riješila do sada ;)
istina, samo sto meni treba i trofej, a bome i igra hehe