fatamorgana Ima li zainteresiranih za PES danas sutra?Sent from my iPhone using Tapatalkkad god me vidiš online javi se, uvijek sam za. Večeras vjerovatno skočim kod frenda na koju tekmu ali sutra možemo samo što sam ti ja uglavnom poslije 21h online.
Prika Odlicno,ja isto veceras neznam hocu li jer dolazi ekipa pa cemo gledat hajduka a to zavrsava balunom a sutra moze iza 21hSent from my iPhone using Tapatalk
[deleted] igra netko Battlefield 4 na PS3?trebam par ljudi za 'bomb squad' trofejTrenutno ne igram ali imam na konzoli pa mogu pomoć :
juky Jel ima ko(osim onih kaj su ustupili slot na posudbu),cod ghost za ps4?treba nam jedan,ja i ghost bumo ganjali one trofeje u extinctionu,nafukali smo priku pa nam fali jos eden?
Fenix Jel ima ko(osim onih kaj su ustupili slot na posudbu),cod ghost za ps4?treba nam jedan,ja i ghost bumo ganjali one trofeje u extinctionu,nafukali smo priku pa nam fali jos eden?Poklanjam Ghost fantoma, pa se javite tko zeli :)Sent from Tapatalk.
densetsu Ima li zainteresiranih za co-op Dark Souls II: Scholar of the First Sin na PS3?Trenutno sam LV54, Soul Memory je 118966; područja u koja se može ići su No-Man's Wharf, Lost Bastille i Huntsman's Copse.
CRO_Ghost oćel netko fc4 co-op? treba mi riješit onaj jedan trofej za oslobađanje outposta kao hurkKeks vidi s JoKa17 jel on riješio to, znam da njemu isto fali taj trofej i da ga nema s kime riješiti.Ako ga već nisi riješila do sada ;)
JoKa17 oćel netko fc4 co-op? treba mi riješit onaj jedan trofej za oslobađanje outposta kao hurkKeks vidi s JoKa17 jel on riješio to, znam da njemu isto fali taj trofej i da ga nema s kime riješiti.Ako ga već nisi riješila do sada ;)istina, samo sto meni treba i trofej, a bome i igra hehe