Hahahaha
Poslano s mojeg NOKIA 3310 uređaja
Boosting Buddies - boostanje trofeja
ima tko za Dying Light ? trebam ona 3/4 online trofeja pa da se boostamo ?I ja bi trebao, ali tek za par tjedana mogu.
Ufff druze, to mi mozda malo kasno. Ali vidjet cemo
Poslano s mojeg NOKIA 3310 uređaja
Ima tko za pomoć oko COD AW coop trofeja na PS4? Ništa teško, mislim da nema više od 2 sata posla.
Netko za dva lagana trofeja NFS Rivals PS3 ?
[deleted]
Ako ima u librarryu budem ti ja pomogao baš sutra imam vremena.
Dabar® možda bi i mogli kad moja igra ne bi bila upravo iz librarya
Jel ima koja dobra dusa da mi pomogne osvojit 2 brza trofeja u FC4 do sutra u 18?
ThaUrban - ne brini, nas dogovor i dalje ostaje
EDIT: Ne treba, uletio neki Poljak i pomogao
Možda bolje da ovdje pitam...
Je netko za GTA Online heistove večeras? finta i ja planiramo bacit Online na PS4, isprobat ovaj lowrider update i heistove jer nam žarko trebaju novci! XD Nije baš za trophy hunting više for fun, al rado bi isprobali Heistove, a randomi su užasni!
Trebam nekog ko ima malo vremena za friendly season Fifa 16 PS3
Možda bolje da ovdje pitam...nabavio gta5 neki dan za ps4...pocet cu uskoro igrat online, pa ono...vremenska razlika nam je samo 1h pa nije bed
Je netko za GTA Online heistove večeras? finta i ja planiramo bacit Online na PS4, isprobat ovaj lowrider update i heistove jer nam žarko trebaju novci! XD Nije baš za trophy hunting više for fun, al rado bi isprobali Heistove, a randomi su užasni!
Dečki, postoji li kakav Warframe klan za ps4 na hrvatskom? Može i balkanski klan (ex yu)?
au extra da sam naletio na ovaj topic, imat cu par naslova gdje mi fali jedan dva trofeja za platinu, dying light,bf4,ima hrpa toga na ps3 ako bude netko imao , odlicno :)
Jel ima ko ride 2 da resimo 25 online trka?
Neda mi se natezat s randomima
Edit: rijeseno
dali u tekken 7 mogu sa nekim frendom igrat online match kako bih okljucao trofeje ili bas moram protiv random ljudi?
pogledaj na playstation trophies ili na psn profiles boostin sessione za tekken
pogledat cu, thx za savjet!
Netko za pomoc oko tri lagana i brza trofeja u Project Cars 2?
Ima li koga za pomoći za par online trofeja u Fifi 17?
Meni i dalje treba netko na PS4 riješiti preostalih nekoliko misija u Black Ops III na Realistic. Mikrofon i brzi refleksi poželjni