Fenix ima tko za Dying Light ? trebam ona 3/4 online trofeja pa da se boostamo ?I ja bi trebao, ali tek za par tjedana mogu.
finta Ima tko za pomoć oko COD AW coop trofeja na PS4? Ništa teško, mislim da nema više od 2 sata posla.
zontra Jel ima koja dobra dusa da mi pomogne osvojit 2 brza trofeja u FC4 do sutra u 18?ThaUrban - ne brini, nas dogovor i dalje ostaje EDIT: Ne treba, uletio neki Poljak i pomogao
KruxZhlajfa Možda bolje da ovdje pitam...Je netko za GTA Online heistove večeras? finta i ja planiramo bacit Online na PS4, isprobat ovaj lowrider update i heistove jer nam žarko trebaju novci! XD Nije baš za trophy hunting više for fun, al rado bi isprobali Heistove, a randomi su užasni!
Genesis Možda bolje da ovdje pitam...Je netko za GTA Online heistove večeras? finta i ja planiramo bacit Online na PS4, isprobat ovaj lowrider update i heistove jer nam žarko trebaju novci! XD Nije baš za trophy hunting više for fun, al rado bi isprobali Heistove, a randomi su užasni!nabavio gta5 neki dan za ps4...pocet cu uskoro igrat online, pa ono...vremenska razlika nam je samo 1h pa nije bed
profMANTIKOR Dečki, postoji li kakav Warframe klan za ps4 na hrvatskom? Može i balkanski klan (ex yu)?
ludi_milesio21 au extra da sam naletio na ovaj topic, imat cu par naslova gdje mi fali jedan dva trofeja za platinu, dying light,bf4,ima hrpa toga na ps3 ako bude netko imao , odlicno :)
Genesis dali u tekken 7 mogu sa nekim frendom igrat online match kako bih okljucao trofeje ili bas moram protiv random ljudi?
Icek Meni i dalje treba netko na PS4 riješiti preostalih nekoliko misija u Black Ops III na Realistic. Mikrofon i brzi refleksi poželjni