Javim se joki onda, al trke mi se nisu otkljucale jos oa nikako da otkljucam skill.moraš riješiti određeni broj misija, zatim ti se u jednom od tvoji outpostova otključa Kyrati films racing (ili tak nekaj) i kada riješiš 2-3 misije na tom Kyrati Racingu onda ti se otključa vehicle takedown, ako imaš dovoljno skill pointsa, odeš i kupiš ga i to je to :)
Boosting Buddies - boostanje trofeja
Mislim da nakon 6 misije.
Igra tko COD AW na PS4 ... ???
nitkooo
Igra tko COD AW na PS4 ... ???Ja nisam od onog našeg zadnjeg igranja....
Jedino za ekipu bi igrao, sam nikako...
moramo to onda Torla promjeniti
Ja sam sinoc zabacio mozda i veceras budem ako ne podjem gledat film u kino
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma meni ne odgovara danas, tek sutra... posto jbg radim ujutro :/
ocete uzimat BF Hardline, igra ko igra mozda ne bude nes al uz ekipu i sluske mogli bi lijepo rokati
ocete uzimat BF Hardline, igra ko igra mozda ne bude nes al uz ekipu i sluske mogli bi lijepo rokatiJa sam jako skeptičan oko tog naslova...
Možda malo pričekati da igra izađe pa pročitati dojmove od ekipe...
ocete uzimat BF Hardline, igra ko igra mozda ne bude nes al uz ekipu i sluske mogli bi lijepo rokatiprika ja bi ga davno uzeo jer je COD odavno smece ali nemogu ja to igrat kad ih pola leti pola roni pola u tenku pola u raketi a nikoga za prsa u prsa ;D
u COD bar ovom novom sad ima samo opcija da lete pa je omjer sranja manji hehe
Ja cu sigurno uzet preko sharea, jer kakav god bio, na prethodna dva sam potrosio skoro 600 sati
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Uzimam jedino ako ce platoon igrati. Cak cujem da su dosta toga fixali sta su fanovi trazili. Mozda bude i nesto na kraju.
Cod je takvo smece , ni par sati nisam mp mogao igrati , i 70 kn je previse bilo za tu igru.
ocete uzimat BF Hardline, igra ko igra mozda ne bude nes al uz ekipu i sluske mogli bi lijepo rokatija sam napravio grupu za nju sa frendom tako da ja uzimam
ako ima tko za danas da spilamo COD, nick je dolje na Trophy Cardu pa se javite :)
[deleted]
Ljudovi tražim dobru dušu da mi pomogne oko FC4 coop trofeja..
Do 2-og sam slobodan tako da mi paše apsolutno svaka komba ;)
[deleted]
EDIT:::::ŠENO :)
Hoce li igrati ko Dying Light? Je neko da kupimo igru poslje 20. u mjesecu?
[deleted]
Večeras u 22 maxi i ja udaramo Sniper Elite 3 pa ako ko oće slobodno se pridruži.. :
Ima li zainteresiranih za PES danas sutra?
Sent from my iPhone using Tapatalk