• [deleted]

HMM...
Danas sam cca 8 sati igrao SE 3 online sam samcat slušajuć nakupinu malih francuzića koji mi galame u headset....tragedija  :'(
U neko doba se ubacio frend sa psn-a koji je, pazi sad koji živi u Luksemburgu  8) ali izuzetan dečko i snajperist  :)
Da nije bilo njega načisto bi ispizdio al boli me kaj se nemre ekipa naša organizirat pa da se igramo skupa..
Ne moramo samo SE 3 igrat, niti pucat!!!!!!Šta god
Otvaram temu da se svi skupa nemoramo više po pm-u napisivat nego imamo temu za to..
Vrlo jednostavan princip...
Ja ili Max ili Prika  napišemo da tražimo ekipu za određenu igru(ganjanje trofeja  ???) pa se svi zainteresirani poslje očitujemo oko vremena igranja..
A bilo bi i ljepo povremeno se družit..

P-ako ko oće SE3 online nek se javi 

e pa uzmi si Destiny, ekipe kolko oš.

a pucnjava je prezabavna, još uvijek

;)

Sta je SE3?
Haha
Ja sam za modern warfare,imat cete jednog s nozem u zubima :)
Pa kome je do zabave tu sam

Sent from my iPhone using Tapatalk

• [deleted]

SE3 = Sniper Elite 3
Max prika te loži zna on jakoo dobro  ;D

Haha dva oka bi posvadjao dabar :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da se i ja ubacim :) Evo tražim nekoga tko ima i lijevu i desnu ruku (dakle nema dvije lijeve) da mi pomogne (a i ja njemu) u Advanced Warfare (PS3) za one EXO Coop drekece.

Bit ću ja danas (bez hs-a) i sutra (s hs-om) navečer online pa ti mogu pomoći da rješimo te trofejčiće i pobrišemo igru. Dovoljno se izbivalo iz Sudbine. 8)

• [deleted]

Da se i ja ubacim :) Evo tražim nekoga tko ima i lijevu i desnu ruku (dakle nema dvije lijeve) da mi pomogne (a i ja njemu) u Advanced Warfare (PS3) za one EXO Coop drekece.
evo budem ja...taman se skinulo noćas...

EDIT:: kaj bumo s dve ljeve ???

8 dana kasnije

Nisam vas vidio  >:( Ugl, navečer poslije 20h igra ovaj drekec pa ako je netko voljan uskočiti bilo bi super.

Da se radi o ps4 ja bi vam pomogao odmah. Imam i otkljucanu Tier 4 mapu (bonus)

Kvragu, još mi to sranje fali da pobrišem igru s hdd-a. :'(
Ja ću biti os 22 online, ali ću morati u Raid s ekipom... ali drži se onog glitcha i riješiti ćeš iz prve. ;)

COD: Advanced Warfare

Ima dragovoljaca ???

Negdje oko 23h.... noćna "šifta" ????

Koliko vas ima GTA za PS4? Online je prezabavan, al nervira malo kad lokalna bagra krene upadati u session/party, vecina jos pod utjecajem hormona uslijed  puberteta...

Igramo jonnysmola i ja pa se javite

12 dana kasnije

Ko mi moze pomoc oko FC4 coop trofeja?

Evo me  8)
Svaki dan od pol 6 do 9 (zbog sluska/laprdanja)mogu
Pa me dodaj i javi se ;)

Evo me  8)
Svaki dan od pol 6 do 9 (zbog sluska/laprdanja)mogu
Pa me dodaj i javi se ;)
imas i JoKa17 s PSX (kaj je igrao s nama COD)

Za 10 min se rijese ta dva trofeja(posto imam guzonju(buzznesto) ) za outpost

Zapravo jok morem samo jednog mu pomoc,ja sam sve outposte oslobodil jbg..

Za 10 min se rijese ta dva trofeja(posto imam guzonju(buzznesto) ) za outpost

Zapravo jok morem samo jednog mu pomoc,ja sam sve outposte oslobodil jbg..
isto je i meni sranje bilo. i ja sam mu htio pomoci ali jbg oslobodio sve outpostove

Javim se joki onda, al trke mi se nisu otkljucale jos oa nikako da otkljucam skill.