I dan danas mi je neugodno kad se sjetim ove priče. Bio sam pred par godina vani sa ekipom i cijelu večer nam je glupa spika bila citiranje Mamića i njegovih izjava. Došao sam pripit doma, malo zujio po fejsu i išao pisat status „spodobo jedna, iskompleksirana“. Na žalost kako sam bio pod utjecajem nisam skužio da to nisam napisao na svoj, nego na profil jedne cure kojoj sam prije toga gledao slike.
Random o nama
JA i prijatelj razbili liku prednju šajbu na autu jer mu je namjerno ubio psa. /cry me a river
Stavio sam "gaming" pod hobije u životopis.
Slušam album Somewhere in Time od Iron Maidena (btw, meni njihov možda i najbolji album) i skontam da su zadnje dvije pjesme moj PSN ID i pravo ime
De Ja Vu i Alexander the great. Btw nije najbolji..
Kad sam imao 8 godina ukrao sam prijatelju Blue Eyed Dragon YuGiOh kartu.proklet bio, najgora vrsta zla
kad se sjetim kolko je to vrijedilo zasuze mi oci
Sviram Squiera sa Fenderovim dijelovima i nisam nikad zapalio cigaretu, drogu nit' probao alkohol...respect
Al' sam lud ko šiba...:)
Straight Edge FTW...:)
kolko cesto te ekipa pokusava nagovorit il opcenito zajebavat zbog toga?
aw man ta nostalgija
slikaj sve definitivno
Ja sam drugu tako mahno Obeliska.
I istog mu prodao kroz 5 dana za 10 maraka.
Nije nikad ni saznao da je njegov.
Ko jebe ekipu, ja sam gejmer...xDKad sam imao 8 godina ukrao sam prijatelju Blue Eyed Dragon YuGiOh kartu.proklet bio, najgora vrsta zla
kad se sjetim kolko je to vrijedilo zasuze mi ociSviram Squiera sa Fenderovim dijelovima i nisam nikad zapalio cigaretu, drogu nit' probao alkohol...respect
Al' sam lud ko šiba...:)
Straight Edge FTW...:)
kolko cesto te ekipa pokusava nagovorit il opcenito zajebavat zbog toga?
Ma odustali su davnih dana, još dok smo se tukli po ulicama, ali bilo mi je 500 eura pred nosom koje sam mogao pobrati za gut pive, taman se vratio frend sa broda i eto... Mogao sam si kupiti veći stick za PSP ali jbga...xD
Nitko me više ne zajebava, navikli su se, a novi se samo čude kako sam izdržao 28 godina tako, a caka je što nisam imao što izdržavati...xD Nekima alkohol, meni PS2 tada, sada nekima droga, a meni Dark Souls sjebe život...:)
Nekima alkohol, meni PS2 tada, sada nekima droga, a meni Dark Souls sjebe život...:)I Fenix kad mu treba nesto u PS-u
Nisam znao smijem li te spominjati u takvom kontekstu, ali da...xDNekima alkohol, meni PS2 tada, sada nekima droga, a meni Dark Souls sjebe život...:)I Fenix kad mu treba nesto u PS-u
gibanica - skokno sam do ladice u sobi i gle kaj sam nasaoJa sam svom prijatelju dala jedno 10 random baveznih karata duplica iz booster packa u zamjenu za sjajnog dark magiciona jer sam mu rekla da volim sjajne karte. He had no idea. I knew what i was doing.
Imam nekih 500-injak slicica Pokemona/YuGiOha u ladici, moram priznat lijepa kolekcija koju sam kao mali ponosno skupljao.
Zmaj je koliko ja znam jedini ukraden
Mozda kasnije uslikam cijelu kolekciju.
Poslikat cu kad dodjem doma.
Ja sam dao pet Dark Magiciana za Catapult Turtle u osnovnoj.
Bio mi je ljepi art.
I onda se sitin da san ja za Rescue Rabbita prije 4-5 godina da 400 kn :/
Držim ih (ovog trećeg sam našao na ulici prije 10 godina pa je zato u tako lošem stanju), ali sam ih izvadio samo kako bi ih mogao slikat.