Meni nisu gledali pišu dok sam se napio! Ja to pokazujem sam, kod vrtića, trijezan.

Ova tema bi se trebala preimenovati u „vaši životopisi.“ Čitajući ove priče shvatio sam koliko je atmosfera ovdje zapravo otvorena i da je ovaj forum upravo ono što treba biti, zajednica, a ne interesna skupina bez faktora ljudskosti (što su napravili od reboota).   

Potpuno se slažem. To sam primjetija vrlo brzo nakon registracije. I boja sam se da ono ukidanje pozivnica ne bi bija korak u krivom smjeru jer više nije samo provjerena ekipa, ali zasad sve funkcionira više nego dobro. Usudija bi se reć savršeno, jedino da je samo malo više aktivnosti. Ali ne žalim se, odavno nisam bija dio ovako kvalitetne internetske zajednice. I volija bi vidit više onakvih životnih priča da i bolje razumimo jedni druge pa samim time još bolje funkcioniramo.

Zato svaka čast svakom članu koji je pridonija ovakvoj atmosferi. Odlični ste.  :

12 dana kasnije

Random, ha!
Sretan sam u životu i sarkazam me drži takvim :)

mjesec kasnije

Jednom u životu sam izveo drug deal s time da sam ja bio diler. Sjetio sam se tog neki dan, uopće sam zaboravio na taj event.

Jednom u životu sam ukra alkohola u vrijednosti više tisuća kuna.  :

Amo i ostali FFA kriminalci pokažite se. Znamo da vas ima, ipak je ovo Balkan.

Kad sam imao 8 godina ukrao sam prijatelju Blue Eyed Dragon YuGiOh kartu.

Ej ej ipak takve stvari bolje ostavit za sebe. Nikad ne znaš ko ovo čita.  ;;)

Sviram Squiera sa Fenderovim dijelovima i nisam nikad zapalio cigaretu, drogu nit' probao alkohol...

Al' sam lud ko šiba...:)

Straight Edge FTW...:)

Nisam ni ja nikad zapalio cigaretu.

• [deleted]

S cigaretama i alkoholom niste ama baš ništa propustili ali 

Jesam ja probao sad za novu godinu, povukao 2 dima, 3 sata me pucali po leđima da se iskašljem.

S cigaretama i alkoholom niste ama baš ništa propustili ali 
Nope...:)

Ja sam zapalija samo nekoliko puta dok sam bija pijan. Ali zato mi jetra neće još dugo.

Nemaj brige, poslat ćemo te Tuhiju na reparaciju.

Necu odigrat System Shock 2.

hahahaha solid jebemu skoro sam se ugušio. A medić na trenerki 

https://www.youtube.com/embed/dhlgwnDiGjw

i nisam nikad ' probao alkohol...