I dan danas mi je neugodno kad se sjetim ove priče. Bio sam pred par godina vani sa ekipom i cijelu večer nam je glupa spika bila citiranje Mamića i njegovih izjava. Došao sam pripit doma, malo zujio po fejsu i išao pisat status „spodobo jedna, iskompleksirana“. Na žalost kako sam bio pod utjecajem nisam skužio da to nisam napisao na svoj, nego na profil jedne cure kojoj sam prije toga gledao slike.
Volio bih čuti dio priče kad se ti njoj duboko ispričavaš, mislim da bi nam to bilo još zanimljivije. 

Ja, bogam, i kad popijem držim do svog ukusa pa ni tada ne prilazim svakoj. Još pogtovo ako znam kakva je osoba...

mjesec kasnije

Jutros sam se probudia sa ovom melodijom u glavi. Imam 24 godine.

https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=rGXUkAZGap8

10 mjeseci kasnije

Danas sam snimio rođendansku čestitku sa motornom pilom u ruci.

Slomio sam nogu na skoku u dalj u osmom razredu. B)

2 mjeseci kasnije

Kad mi je pukla arkada na hokeju u školi u 8 razredu, Stanko kućni majstor mi je dao bićarin rakije da popijem pa da stavim na oko da mi krv ne curi unutra. Radi dezinfekcije je rekao.

Bio u Minkenu preko vikenda. Napokon sam postao Hrvat.

PS. Otvorite blebetaonicu plz. Tnx.

Možeš i ovdje pisati o ''pozitivnim dojmovima''.
Jesi li morao paziti što pričaš?

Ja bio u minKenu samo jednom.

Išli na utakmicu u amsterdam i imali rent a car (vito) i neko je blokiro zadnje prozore sa suvozackog mjesta (taj gumb je da klinci nebi dirali zadnje prozore valjda) i cijele alpe smo vozili sa spustenim zadnjim prozorima(bio neki 11. mjesec cini mi se) dok nismo u minhenu našli mercedesov servis da bi frajer stisnuo jedan gumb i to je to 

Vidim da pisete o Pokemon/Yu gi oh kartama,tj da ste ih skupljali,a da li se od vas itko sjeca ovoga...Bajka u Svemiru! :)

Ajd kad je vec bumpan topik i opet su spomenute YGO karte...

Ovo visi iznad mog gaming setupa vec neko vrijeme. Sam napravio, sve oriđiđi karte, vecina prastare iz dana dok sam skupljao i vodio turnire za Land of Magic :)

Soul jebo TCG koji nema landove XD
jk ali nikad me nije privlačio Yugioh, samo magic

FensiSuperstar Ma obje su meni bile drage, no jbga nisam imao resursa tada za 2 kartaske igre. Pa sam se eto posvetio YGO... moze se reci da je anime zasluzan za to (zato je na slici moja verzija Yugievog decka, a ne moj osobni sa kojim sam igro) :)

Soul  ti si iz osijeka?

Kad nam je već Blebetaonica zatvorena...

Hoćemo li organizirati kakav Magic turnir da vas zgazim?

Kad nam je već Blebetaonica zatvorena...

Hoćemo li organizirati kakav Magic turnir da vas zgazim?
bro dream on...fire deck...4 runde..you are dead

Stari, ja ti u trećoj rundi, sa svojim crno-zelenim deckom i sa jednim Dark Ritualom, ubacim ovo:

i ovo

pa se ti slikaj.

Stari, ja ti u trećoj rundi, sa svojim crno-zelenim deckom i sa jednim Dark Ritualom, ubacim ovo:

i ovo

pa se ti slikaj.
tripas

Okej, je li ti onda ovo uvjerljivije?turn 1: Swamp >> Dark Ritual >> Hypnotic Specter

Možeš i ovdje pisati o ''pozitivnim dojmovima''.
Jesi li morao paziti što pričaš?
S obzirom da ne znam Njemački nisam previše ni pričao s Njemcima, iako svako malo naiđem na ljude koji pričaju srpsko-hrvatski, valjda pola grada su Jugići.

Nisam nešto previše postao u Bljakbljuvblaonici,al bar sam imao izbor.
Sad zbog nekih "intelektualaca" uzvišene mudrosti više nemam taj izbor.
Random fact o meni:
To me frustrira iz više razloga.