Queen Real Tribute Band Symphony stiže ponovo u Hrvatsku.
Naime 2019 g. su gostovali u Hrvatskoj i imali koncerte po Jadranu. Tada su stigli i u gradić u kojem sam se nalazio. Mislio sam si ma kakav tribute bend kakve baš i ne volim, općenito tribute bendove i pogotovo u ovom slučaju šta oni sad imaju replicirat nastupe grupe Queen mog omiljenog benda i nisam išao u centar na glavni trg da ih slušam i gledam uživo gdje se održavao koncert.
Tada je počeo koncert mislim oko 20 h i ja sam slušao u daljini iz svojeg apartmana a nemreš ono da ne nečuješ jer moćni razglas se čuo takoreći do drugog mjesta, pogotovo jer je tada bio još i lagani vjetrić koji mi je donosio bolje zvukove sa koncerta.
Malo pomalo kako je koncert odmicao tada sam mislio pa kad će već početi taj tribute bend da nastupa a oni su u biti već nastupali dok sam ja mislio da puštaju onako za zagrijavanje i da se čeka da se skupi publika i puštaju zato snimke live koncerata stvarnog benda.
Slušajući malo dalje i već mi pomalo bilo sumnjivo kak ne počnu pa rekoh sebi: "ček malo pa kaj ovo kaj slušam izvodi taj tribute bend koji odsvirava Queen glazbu"? Ma jebemu sve, spremil sam se i išo u centar da ih bolje čujem i vidim. Doduše izgledom mi ne može nitko zamjenit čarobnu četvorku iako moram priznat da ne izgledaju loše onak ak imaš slabi vid vidiš Freddieja kak skače po stageu hehe, šalim se ali zvuk, zvuk je druga priča! Zatvoriš oči i imaš osjećaj kao da si se vratio u 80-te i da si na nekom Wembley koncertu.
Sjajno, onaj ko voli Queenovce i dobru zabavu i nije još čuo i vidio izbliza navedeni tribute bend, moja preporuka za koncert jer 6.12. 2021. za Svetog Nikolu stižu da repriziraju svoj nastup u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu. Koncert će se održati u Lisinskom.