Samo preko neta karte il ima i u nekim cd shopovima etc ?
edit ima i u aquarius cd shopu
Koncerti
Samo preko neta karte il ima i u nekim cd shopovima etc ?Ima ima, ja uzeo u Dallasu. Tek sad vidim poruku jbg.
edit ima i u aquarius cd shopu
Edo Maajka je sad u subotu u Tvornici, a event se na fejsu zove -> Edo Maajka s bendom :Čestitke onome tko je tako napisao. Kandžija ima koncert brijem u Vintage-u 31.03. tako da mislim da ovaj mjesec imam 2 za odradit.
Razmišljam da odem na Nova Rock festival u Austriji, bar jedan dan samo da Linkin Park vidim uživo.
Nisam inače tip od koncerata, ali sad dok boravim u Bratislavi budem se uključio malo u tu punk/rock/metal scenu.
Obavezno odi ako mozes, festivali su zakon. Samo bi odlazio na njih da mogu i solo ako treba nije nikakav bed.
Parov stelar u domu sportova pocetko travnja. Mislim da se to nece propustiti.
Prije 3 godine me ugodno iznenadio Rise Up festival u Poreču na kojem su nastupali Shaggy, Inna, Kiril Džajkovski i Tara McDonald. Pogotovo je nastup Shaggya bio puno bolji nego li je itko mogao očekivat. Začudilo me kako se festival nije nastavio u narednim godinama jer je bilo krdo ljudi, no eto nakon 3 godine Rise Up se vraća.
Ako bude badave kao taj put, nema razloga za ne otić.
Ako se bude plaćalo, ovisi o cijeni. Čak mi nisu odbojni ni Cee Lo ni Icona Pop ni Rudimental. Faithlessa mi je pun kurac.
Blade
Di si bio na Faithless-u dosad?
Ja sam bio prošle godine na Šalati u ZG (prvi put na njemu) i odličan mi je koncert bio.
2011. u Domu Sportova, i posve slučajno u Zurichu 2010. kada sam bio mjesec dana po Švicarskoj. Nije da su mi loši, i koncerti su mi bili dobri, ali jebena Insomnia iskače iz paštete pa sam zato napisao da mi ih je pun k. :)
EDIT: Tek sam sad skužio da se radi o DJ setu i za njih i za Rudimental.
Bio jučer u Brnu na Annisokay, meni vrlo dragom metalcore bendu. 5 sat čiste rokade, vrhunski se proveo
https://m.youtube.com/watch?v=R0WSFKWvQk8
Ja sam tamo negdje na desnoj strani pred gitaristom, tamo negdje od 2 do 2 na me mozete vidjet sa basketball majicom
Sutra novi izvodaci za sea star...hype !!!
Jel ko najavljen onda?
Nipplepeople, Umek, Aney F, Fakofbolan?
EDIT:
Večeras Kandžija u Vintage-u, sutra Bare & Majke u SAX-u
Bare & Majke VRHUNSKI koncert. Kak bi rekli englezi "extraordinary". Nakon onoga kaj je održao 17.12. koji mi je bio vrlo dobar išao sam provjeriti jel može to ponoviti. Ne da nije ponovio nego je bio 5 puta bolji. Vjerojatno je razlog taj što sam ovaj puta bio i upoznatiji sa njegovim stvarima. Savršeno otvaranje sa Mršavim Psom nastavio je sa minimalno još 20 pjesama i ta 2 sata su proletjela.
https://www.youtube.com/watch?v=Bi9AZv689NQ
EDIT:
11.11. Tram 11 u Domu Sportova !!!!
Veli mi buraz da Billy Talent ima nastup u Dortmundu (a on je gore, u blizini ), rekao sam mu da ide, ali sve si i ja razmišljam da odem. Nakon toga sam im pogledao touring listu i u Budimpešti imaju nastup 2 dana kasnije na Sziget festivalu, a ima mnogo dobrih imena koji nastupaju..
Veli mi buraz da Billy Talent ima nastup u Dortmundu (a on je gore, u blizini ), rekao sam mu da ide, ali sve si i ja razmišljam da odem. Nakon toga sam im pogledao touring listu i u Budimpešti imaju nastup 2 dana kasnije na Sziget festivalu, a ima mnogo dobrih imena koji nastupaju..E sziget je zakon,bio na deadmau5u 2014, 50eura je dnevna karta ,vlak je nekih 250-300kn,cuga i klopa na festivalu full jeftina.
Budem ti pokazo slike. Nažalost Billy talent je day 0 kad je lineup najmanji,inace bi ti se pridružio
Znači doslovno razmišljam da odem na 7 dana gore !!
jednodnevna karta je 65€ sunce im njihovo