Kakva igretina, na 70% sam a nisam ni drugi act jos rjesio, kompletiram sve po redu kaj se nade po putu.
Doslovno identična situacija kod mene... 71%, nisam još drugi act završio, ali zato je sve na mapi što se dosad otvorilo počišćeno osim mislim po jedan Thug i Demon crime u Upper West Sideu.
Gušt je igra baš, ništa dosad neviđeno i nije da me tjera da igram neprestano, jer da je tako već bi je davno završio, ali ne mogu reć da ne guštam dok igram.
Imaju sreće što su swinganje i gameplay općenito pogodili u sridu jer inače ni blizu ne bi bilo tako zabavno rješavat sporedni sadržaj koji je namanje dobar dio igre... šteta što nisu bili više maštoviti što se istog tiče, ali kažem, srećom pa je gameplay zarazan pa i ne smeta toliko.
Također mi je žao što kroz glavnu priču nema više sadržaja s Peterom... čak i kad ga gledamo, sve je na brzinu i podređeno Spideyju... nešto pokrenu tu i tamo, ali klasika, odmah ga omete neki zločin ili nešto slično. Baš šteta, jer bi bilo baš fino da su dodali malo više tog filmskog štiha i još malo razvili lik Petera. Ali to su sad već osobne preferencije...