Iskreno, meni je igra iznenađenje. Nisam imao namjeru kupovati na izlasku već kada padne cijena. Međutim, popustio sam pod vlastitim pritiskom. Prvi dan odigrao sam sat vremena. Oduševljen, ne. Razočaran, nikako. Drugi dan, dva sata - e tu me "ulovilo". Zadnji Insomniac-ov naslov odigrao sam 2014. (Sunset overdrive) i nekako se prisjećam sličnog iskustva, nisam od prve bio navučen, trebalo je vremena.
Ako usporedim te dvije igre, svaka je ekskluziva, open world... Spiderman je u svakom segmentu bolji.
Trenutno sam 25 level, cca. 50% igre je iza mene ali moram napomenuti da sam najmanje igrao glavnu priču. Više sam vremena posvetio ostalim sadržajima koji su neočekivano zabavni. Borba je izuzetno dinamična i raznovrsna, oružja su vrh a swinganje po gradu... neopisivo! Sve u svemu, ne ne želim završiti igru koliko mi je dobra.
Naravno, ovo je moj subjektivni doživljaj, baš kao i mišljenje da Spidermana vrijedi odigrati, bez obzira bili ili ne bili fan Marvelovih junaka. Moja ocjena je 9/10.
Ima i druga strana, pohlepna i gladna, koja će pokušati izmust dodatnu lovu za DLC koji je, prema mom mišljenju, trebao biti integralni dio igre (da ne spominjem kako je najavljen i prije samog izlaska igre). Žalosno ali istinito i danas sveprisutno.