Evo me na Chapter 5, došao sam do Mountain Knot City i imam 25h.
Nije da mi je dosadno ali ono. Smeta me što je igra u svojoj srži prelagana. Stvarno ima puno gadgeta ali šta kad ćeš svako malo naći neku kontrukciju od drugih.
Definitivno Kojima ne smije raditi prave open world igre. Ako ih već toliko voli, savršeno bi mu bilo da napravi igru u stilu Tomb Raider - polu open world i sa zanimljivim side misijama. Ovdje te nabrije na priču (pogotovo je početak bio OMG) i onda krene sve polako (baš kao i MGS V). Vidim da vas ima nekoliko koji riješavate sve side misije. E pak tek onda se izgubi sva napetost i zanimljivost glavne priče. Jer samo obavljaš nebitne fetch questove.
Ne znam zašto Kojima nije dopustio da se nakon Chaptera 3 ništa ne priča. Jer sam očekivao nešto potpuno drugačije, no nisam to dobio. Sve je isto samo sa više gadgeta i nekoliko novih stvari.
Maverick je točno opisao Death Stranding i sve mu stoji na mjestu! Nikako ali baš nikako igra ne zaslužuje više od 8. I još ako dobije nagrade tek će to biti loše. Jer ne daj Bože još jednu takvu igru od Kojime. O kakvom on novom žanru priča da mi je znati? Pa sva ova strand spika je iz Souls serijala. Treba biti realan i lupit mu šamar da se uozbilji. Jer čovjek njegovog kalibra može i treba napraviti nešto veće-bolje!
Pogledajte kako su kritike urodile plodom za Sonic film, ili No Man Sky ili zagonetke u Tomb Raideru 2. Ima još toga ali ne mogu se trenutno sjetiti.