Prešao sam igru za 44h. Već sam sve napisao i nažalost stojim kod svega što sam rekao. Dat ću navučenih 8/10.
Igra je imala ogromni potencijal ali nije ga iskoristila. Prva dva trailera su bili top tier i činilo mi se da nas čeka remek djelo. Da nisam prešao igru i pročitao post od flippera, pomislio bi "ulala da mi je znati šta me sve čeka". Čeka me/vas doslovno cijelu igru poštarica i kako napredujete kroz priču, dobit ćete nove gadgete i to je to. Treba reći istinu! To je ko da igrate FPS i tvrdite da će poslje biti nešto drugo, a to drugo su nova oružja a mehanika igre je ista od početka do kraja.
Boss borbe ajme majko. Igra je prelagana i bila bi bolja bez combata. BT nakon nekog vremena skužiš da su gimmick. Čak ni priča nije toliko zanimljiva. Sve najbitnije dogodi se na početku i na kraju. Ima baš masu filozofiranja. I nevjerojatno koliko bi bilo bolje da nema onih glupih znakova od drugih igrača. Ful poružni svijet i izgubiš osjećaj da si u nekom tmurnom i postapokaliptičnom svijetu.
Ono što ću svakako pohvaliti jesu gluma, soundtrack, predivna grafika, zanimljiv svijet, neki sitni detalji. I ajde pokušao je nešto "novo" ali koliko je to novo dalo bi se raspravljati. Više da niej nego da je.
Baš sam tužan jer sam očekivao puno puno više.