Meanwhile, ja sam i dalje na
Episode 3, ne stignem igrati puno, ali i ono što igram uživam maximalno. Ne znam, shvatam da igra nije za svakoga, ali jebi me ako ne uživam svake sekunde. Hvata me ona gameplay zaraza od MGS V, počelo je i u pravom životu da mi utječe na psihu, jutros pada kiša i odmah se sjetio Timefalla hahah.
Trenutno sam došao do weather stationa, tek se povezao. U međuvremenu sam gradio puteve, raidao Mule kampove, raznosio pizze i čak uništio jednog BT-a. Definitivno je kandidat za moj GOTY, ali tek treba da se isprsi pored Sekira, DMC-a i RE2. Priča tek treba da se dokaže, ali s obzirom da sam tek što se tiče storya na samom početku, ne brine me sad u ovom trenutku odveć to.
Level sam 196 ako se ne varam.
Btw. nevjerovatno kako nedostatak personalnog kontakta u igri utiče na mene, onog trenutka kada sam vidio 2 Portera kako raznose pakete i mašu mi, baš je bio neprocjenjiv trenutak. Pogotovo kad mi je jedan od njih ponudio Repair Spray koji mi je baš bio potreban. Predobro.
Mana najveća - težina. Volio bih da je teža igra, da su Muleovi pametniji i da su BT-ovi još agresivniji.