Nevjerovatna igra.
Staviću u spoiler (chapter 2 još, sami početak po pitanju storyja, iako sam pun kufer sporednih paketa riješio (112 level sam ako se ne varam) ).
Bila je jedna situacija koja mi je bila fenomenalna. Kada sam trebao neke sporedne pakete rješiti. Ja, lijen kao inače, pokušao sam iz jednog cuga riješiti sve pakete iz Capital Knota, Westpointa i Distribution Centrea koji su bili za Wind Farm. Naravno, nisam mogao sve pješice, koristio sam motor kojeg sam popravio pomoću generatora. Motor se jedva kretao, ali uspio sam nekako doci do Wind Farm sa svim paketima neoštećenim. Sad, nakon toga, ostalo mi je jedva 30% baterije, ali nigdje generatora u blizini. Ja se naravno iz wind farme ne mogu vratiti praznih ruku, tako da sam opet preuzeo neke narudžbe, natovario motor i polako uzbrdo. Međutttttttttiiiiiiim, baterija se počela rapidno trošiti i ovakvim tempom shvatio sam da nema teorije da dođem do Distribution Centra. Kontam, haj da makar prođem kroz ovu šumu, pa ću pješice nekako do DC-a. Na moju radost, iskoristio sam fiziku i uspio se bez goriva spustiti skroooooooz nizbrdo do bridgea, gdje sam se spojio na njihov grid da mogu doći do cetra za isporuku paketa. Mislim, možda se čini sitno, ali bio sam oduševljen hahah.
U ovom konkretnom slučaju, pohlepa se isplatila