Pa da, on slozi trailere da budu zagonetke. To i on sam veli tak da se fanovi imaju s cim igrat dok igra ne izađe.
Po meni to je odlican marketing.
Isto tak je radio sa MGSV i bilo je uspjesno.
Sad se vas tu par kriticara naslo i mislite da smo mi ostali mutavi kojima se sviđa kak ovo izgleda za sada i nema pametnijih od vas.
Ak ispadne sranje na kraju barem je pokuso neke nove stvari i ima zanimljive ideje. To kaj trenutno sve to nema nekog smisla nije uopce bitno kad igra nije nit izasla. Najbolje da vam je dao kompletnu pricu u traileru pa bi bili zadovoljni.
Najlakse srat po nepoznatom, za to ne treba bit previse pametan.
Ne sere se po igri, nego po Kojimi i njegovoj nesposobnosti da 23 godine neda fanovima gameplay od barem 3 minute i prica se, a ne sere o teorijama kojekakvima, i ja sam prvi za ovakve “nove” ideje i igre tako da me molim te nemoj stavljat u neke koseve jer realno nemas pojma kakve igre volim.
Stari o cem ti ?
Kakvih 23 godine, jel ti se nekaj pomotalo ? Prije izlaska MGS V je bilo hrpa gameplay-a najnormalnijeg.
Ne kuzim kam ti se zuri. Ne izlazi igra sutra pa da je neka hitnost za time.
Al evo mozes primjetit da to hodanje po prirodi nije tak jednostavno jer trailer ocito hinta da ce nam stopala primat damage(radi vode ?) pa valjda isto tak ce se i cizme trosit. Veli Kojima da ce trebat i pazit na balans dok hodamo i Sam se moze popiknut i past.
Mozemo i vidjet da lik nosi rezervne cizme sa sobom i to je kojima valjda htio pokazat sa tim "gameplay" trailerom.
Ova zenska koja se prva pojavi u traileru valjda moze vidjet te stvorove koji ostavljaju otiske na zemlji jer pita "you can see them, right?"
Ima tu jos hrpa toga.
No bitno da se Cyberpunk hvali za kojeg smo vidjeli puno manje jer eto to je CDPR lol
To kaj ne seres po igri ne znaci da jedes necija govna