Uopce ne funkcioniram. Ne mogu se skoncentrirati na apsolutno nista. Mozak mi vrluda i cijeli dan jurisa na Death Stranding. Imam dovoljno jebenih godina da stvarno malo jasnije poslozim svoje zivotne prioritete.
Pokusat cu neke svoje misli pretociti u neki opsirniji post veceras/sutra kad uhvatim vremena.
renda
Pogledaj ovog Rende. ;P
Pozdrav, amigo. Imas sasvim legitiman dojam o igri nakon odgledanog trailera, ali ne daj se zavarati. Ni vi ostali, takodjer. Ne hvatajte me sad tocno za rijec (totalno sam nenaspavan i u glavi mi je dvjesto stvari), ali sjecam se da sam citao Kojimin tweet u kojem je spominjao kako je svaki drugi trailer u novije vrijeme prepun metaka i eksplozija. Mislim da je gotovo identicnu stvar napisao prilikom izbacivanja jednog od Phantom Pain trailera. Znaci, fokus je na potpuno drugacijem pristupu prikazivanja ove igre. S namjerom. To je kljuc.
Sve to skupa sigurno ne iskljucuje ostale aspekte i potencijal ove igre, koje je i sam Kojima spominjao u vise navrata dok je opisivao i usporedjivao je sa ostalim third person ostvarenjima ovog gena. Obujam, dubina igre i njezine gameplay mehanike nepotrebno dolaze u pitanje. Ta, pricamo o Kojimi, ne o Davidu Cageu. Znaci cista njegova odluka da prvi gameplay prikaz bude onakav kakav je bio. Odluka iza koje stoji sto posto. Kao i uvijek do sada. Imenom i prezimenom.
Ako zelimo zaci u taj, skoro pa neizbjezni, kad je rijec o Hideu Kojimi, pretenciozni i glupi dio (kakav sam uostalom i sam), onda cu napisati da ja na ovaj trailer gledam kao na svojevrsno Kojimino hodocasce i sve vise vjerujem u onu pricu da su se on i Konami ipak naprasno rastali. Mogao bi jos stosta napisati na tu temu, ali pojedine stvari i vlastite zakljucke je bolje zadrzati za sebe. Od prvog dana je bilo jasno da ovaj projekt nece biti za svakoga, ali pomalo je suludo da ce Death Stranding biti igra koja ce traziti opravdanja za svoje odluke. Postoji stotinu igara koje traze opravdanja, neke od njih su za mene i jedne od najboljih ovogeneracijskih igara (The Last Guradian npr.), ali ova igra, taj jebeni Death Stranding, ne moze i ne smije biti jedna od njih. Stvar sa ovim projektom je zapravo sasvim jednostavna - ili si ga prihvatio ili ga nisi prihvatio.
Di su braca po Kojimi, viper89 & Solid Snake?
Sjecate li se ovoga?
Odgledao prve dvije sezone Hannibala i imam osjećaj da nakon završnice druge sezone trebam mali predah. Kakva je samo persona dr. Lector to je čudo... Jedva čekam da ga vidim u Death Strandingu.
Znači toliko smo opsjednuti Kojimom i Death Strandingom da ti gledaš Hannibala (odlična mi je prva sezona), a ja Ride with Norman Reedus.
Čak sam uvjeren da će mu Kojima uvaliti da vozi neki motor (Triumph? ;D) u nekom momentu Death Strandinga.
Šta misliš o tome, viper89?
Uvalio mu je motor na kraju. Nadam se da ste ga ubrali. Previše ga voli, ovim je to dokazao.
Ovaj E3 trailer konkurira za najdebilniji prikaz igre ikad. Da nema Kojime koji potpisuje projekt, imali bi najveću E3 sprdnju.
Ne bi imali ovaj trailer, koji je i ujedno bez ikakve sumnje - najbolji prikaz ove igre. Ali ne trebamo o tome. Jedino sto sam ti htio spomenuti je da sam gotovo sto posto siguran da je ovaj zadnji DS trailer nesto sto bi Thom Yorke sigurno
lajkao. ;P
Fragile?
V
R