Pa dobro znam da imaš, nisam ja srao po PS5.
Nisam rekao da je nedovršena.
Usporedio sam sa Series X pošto je to jedina konkurencija i to je to.
Imam srećom obe pa ti velim.

Znaš sad bi rekao po domaći, da ne valja k ni jedna ni druga pošto nemaju igara koje će pokazati taj next gen.
Sve ovo do sada je jako mlako po tom pitanju.

prayer igrao si tehnicki bolju igru ali glavni problemi igre su i dalje tu. imas krivu percepciju samog sebe jbg, tebi je simpaticno kad provociras ekipu ali ti nije ni malo drago kad netko udari po tvojoj igri. kao sto sam rekao budi dosljedan ako vec znas provocirati onda se nemoj hvatati na postove u cyberpunk temi jer tvoje "nismo igrali istu igru" je upravo to.

ja sam dao razloge zbog kojih mislim da nije istina da je sony gori od drugih, vi jos uvijek niste dali realne razloge zasto jest.

pravednik je napisao post u obliku pjesme dobrice cesarica samo duze ali je to samo pljuvanje bez da je naveo zasto druge konzole rasturaju ali sony bas sucka pa tih komentara je bilo unazad tonu shvatili smo vise isusatiboga. dajte neke konkretne primjere da mozemo nekada konstruktivnu raspravu voditi a ne tonu rijeci ispisati bez ikakve supstance.

u biti ja sam glupan sto sam i usao u ovakvu raspravu.

Da ovo sada sredimo. Vratit ću se u temu za 5 minuta i krenuti brisati i dijeliti opomene, a nakon toga i kazne. Potpuno ste uništili temu o trenutno popularnoj igri bedastom svađom o komadima plastike.

mjesec kasnije

Hahaha, a debila....

Poklonjeno.

Tzereen Hahaha, a debila....

Užasno razmišljanje, ali Bogu fala . . . 🤷🏼‍♂️

Kudos za spominjanje Mad Maxa, makar su bili malo preoštri. Igra zaslužuje barem 69%.

k a kaj da ti velim. Narcisoid sam. Svako ko ima drugačije mišljenje od mojeg je idiot. To već svi znaju.

Tzereen

Pa upakiraj to malo bolje. Ja bi moga predavat narcisoidnost na Oxfordu, pa sam opet suptilan i rezerviran po tom pitanju. LOL

prayer igrao prije valjda godine na base ps4, misilim da jednom il dva put imao vidljivi frame drop.
        Ostalo sve ok bilo, nikakvih bugova nisam sreo(a igra nije kratka)

deathwish Ma već sam ju testirao i zadovoljan sam ostao sa svime 🙂 No mislim da ću ju ipak na PC odigrati radi Steam achievementa.

Ne sekiram se oko ocjena jer me zanima igra otkad je izašla za PS.
          Odmah će se krenut na Survival težini...

Preload se radi tako da me dočeka spremna za pokretanje kada sutra dođem sa posla...

vidim da je pc gamer bio velikodusan

Sramotno loša recenzija. Ne zbog ocjene jer ona nije bitna. Tekst je živi očaj.

Nečitljivo koliko je loše. Imaju li oni neku agendu protiv konzola ili je ovo samo izolirani slučaj?