Kad će više najaviti novi TES... 
Nakon prikazanog F4, nadam se za 2-3 godine. Zajedno s novom generacijom konzola.

Pa nece valjda preskocit ovu generaciju konzola.

Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk

2 mjeseci kasnije

Skyrim sam odigrao na PS3 prije 5 godina. Igru sam posudio pa pod pritiskom da je ne držim predugo odigrao "samo" 50-60 sati.
Završio main, Daedric, Stormcloak i nešto ostalih sidequestova... Uglavnom propustio sam jako puno sadržaja a DLC-e nisam ni probao.
Special Edition mi je došao kao kec na desetku. Evo igram ga zadnjih par tjedana kako ulovim vremena pored ostalih naslova.
Za jedan RPG moram priznati da mi nedostaje storytelling i likovi kakve imamo u Witcheru ili Dragon Ageu.
Nedostaje mi kompleksnija, zanimljivija borba i raznolikost buildova kakve imamo u Souls serijalu.
Unatoč tim nedostacima i nekim zastarjelim mehanikama Skyrim ima toliko predivan i atmosferičan svijet da baš uživam.
Baš je gušt polako istraživati i rješavati questove, dungeone i otkrivati bogati lore koji ima ovaj svijet.
Mislim da ću ovaj put ulupati sigurno 2-3 puta više sati nego u prvome prolasku.

Baš je gušt polako igrati i upijati atmosferu. Isto sam ga prešao prije ali ova verzija je puno ljepša i bolje radi. Uhvatim se nekad u trenutku gdje se poklopi glazba i doba dana te krajolik da samo stanem i blejim kako je dobro.

To je to. Po meni bolje i od atmosfere u F3. Predivan svijet, nordijski setting i fantastična glazba. Sumnjam da može bolje u nekom sljedećem TES-u.

mjesec kasnije

Jucer zamjenio madden 17 i zombie army trilogy za ovo cudo. Skyrim nisam nikada igrao i taj grijeh danas pocinjem ispravljati.

Jucer zamjenio madden 17 i zombie army trilogy za ovo cudo. Skyrim nisam nikada igrao i taj grijeh danas pocinjem ispravljati.
Samo polako, uzivi se i prelazi sve sidequestove, ljepota je u detaljima.

Eto sad mi se i na PS4 zbugao quest, ne mogu završit Civil war (Imperial quest) kao dođem do legate Rikke nema mi opcije u dialogu i ne mogu nastavit.

Eto sad mi se i na PS4 zbugao quest, ne mogu završit Civil war (Imperial quest) kao dođem do legate Rikke nema mi opcije u dialogu i ne mogu nastavit.

Dobro da je taj bug u igri od njezinog izlaska. Znam da je i mene potrefio, samo sam ja uspio riješiti reloadanjem starih sejvova koliko se sjećam.

Ma pokušao sam sve što sam pronašao na netu uključujući i reloadanje ali ništa.

Prije par dana sam se upustio u ovu avanturu i par sati i par levela poslije moram reci da sam odusevljen.
O tehnickim stvarima necu govoriti, tu je sve poznato. Ali imerzija i atmosfera...jednostavno nenadjebivo.
Igra bas potice na istrazivanje, u svaku skrinju moram zaviriti i kad vidim da mi je neka lokacija u blizini koju nisam otkrio jurim prema njoj ko hipnotiziran  :)
Sto se tice builda, tu sam se odlucio za nekakvu kombinaciju battlemagea i archera.

Ja sam uvijek išao na čistog Barbariana sa što većim i badass mačem (znaš kako kažu - Što je veći mač, to je veći.... ) ali za Special Edition (koji planiram kad tad odigrati) idem na nekog Battlemage ili običnog Mage. Znam da mi je u Oblivionu bilo bolesno što si mogao Summonat oružja, pogotovo Daedric ali ne sjećam se da li u Skyrimu toga ima...

znaš kako kažu - Što je veći mač, to je veći....
Kao sto u mom selu kazu...tko ima u izlogu ima i u trgovini 

5 mjeseci kasnije

http://youtu.be/xWtfo9kuRTU

Naletio na ovo 

Sad mi se opet igra Skyrim, ova glazba je neprocjenjiva

3 mjeseci kasnije

Jesu u ovom Special Editionu za konzole ukljuceni svi DLCovi?

Jesu...

Jesu...

Why, thank you, kind sir

19 dana kasnije

Dolazi sluzbeni survival mod za Skyrim.
Mozgovi iz Bethesde su ga odlucili naplacivat (prvi tjedan je besplatan) .

https://bethesda.net/en/article/5lz4Q7F4li6kwKmakkgWww/skyrim-survival-mode-coming-soon

Survival Mode je vani. Prvi tjedan je besplatan pa koga zanima neka pozuri.

https://youtu.be/L_sH6RjjDY4