DLC-i su jako dobri. Drugi je na razini ekspanzije i Solstheim je kao lokacija prilično zanimljiv. Naravno nije to na razini današnjih Witcher 3 DLC-a, ali radi se o više nego solidnim dodatcima na Bethesdinoj ljestvici.
The Elder Scrolls V: Skyrim
Slažem se za Solstheim. Prvi put kad sam došao tamo mi se činilo da neće biti nešto posebno, ali u pet minuta se nešto preokrenulo. Atmosfera, lokacija, vjerojatno taj feel koji Bethesdine igre imaju. U svakom slučaju odličan DLC.
nakon fallouta 4 mislim da me tes6 nimalo nebu zanimalS jedne strane se slažem s tobom jer sam jako razočaran s F4 ali s druge strane ne mogu ostati ravnodušan na novi Elder Scrolls.
Serijal ima predivan svijet, bogat lore, atmosferu... O gameplayu, craftingu i levelingu bi se dalo raspravljati. Tu dosta ovisi o ukusu.
Što se tiče storytellinga, likova i njihove karakterizacije tu je igra očajna. Krajnje je vrijeme da Bethesda na tom polju napravi iskorak.
Koliko god mi Elder Scrolls bio dobar baš zbog tih stvari mi je jedan Witcher, Dragon Age ili Mass Effect dosta bolji.
Ma dok opizde trailer o Valenwoodu sa next gen grafikom svi budu slinili cisto, ak bethesda nekaj zna onda je to nahajpat ljude. Ocekujem bogovsku igru, ocekujem da nauce od svih pogresaka koje su napravili sa Fallout 4, znaci od sistema dijaloga, questova, perkova, frakcija itd.
Ipak ne zaboravimo da su se oni proslavili sa TES-om i da im je to primarna franšiza, trebalo bi biti za par stupnjeva bolje od skyrima i od fallout-a 4.
Ja ću kupiti samo zato što sam prvi put prešao pirata.
Kažu da će Skyrim HD biti što je više moguće next gen iskustvo!
"We haven't gotten into the full, 'Here's all the things we're doing.' But the basic idea is, in all the ways possible we're trying to improve it and make it as next-gen and appropriate for these consoles as possible," said Hines. "Performance, effects, or whatever we can do to make the game look and feel better, we're going to give it a go."
http://www.psu.com/news/30462/Skyrim-HD-on-PS4-is-going-to-be-as-next-gen-as-possible
To je samo PR. Ali za nekoga tko nije uživao niti na Ultra detaljima PC verzije, ovo će biti next gen jednako koliko je i F4 naspram F3. Možda malo manje, doduše.
Ne isplati se jednostavno. Ovo ce kupiti jedino hardcore fanovi i oni koji nisu odigrali igru dosada.
Nije ni Fallout 4 bio nekakav next-gen, a ušminkavanje igre iz 2011. godine sigurno ne može biti next-gen. Dobro kaže Chono7 - nepotrebno izdavanje toga na PC-u kada postoje modovi koji igru čine još ljepšom nego li je taj remaster. S time da mi on izgleda kao gomila žutila i blura.
Rumori su se pokazali točnim i najavljena je remaster verzija za PS4/X1/PC izlati 28.10.2016Na Special Edition češ vjerojatno potrošiti bliže 500h nego 50h,jer ćeš si vjerojatno polako guštati i rješavati sve moguće i nemoguče špilje i tamnice kojih ima možda i previše.
Uključene su sve ekspanzije i bit će modovi.
Baš sam prije dva tjedna prešao Skyrim (PS3) pošto mi je save file bio velik bilo je skoro neigrivo. Ostalo mi je bilo samo par main misija pa sam odlučio preći. Sigurno ću nabaviti remaster jer sam Skyrim igrao malo više od 50 sati a i ekspanzije me zanimaju..Najveći razlog je taj jer je na PS3 stvarno bilo aj bok, i u razmaku od mj dana kupio sam bio Dark Souls/Uncharted 3/Arkham City/Skyrim jednostavno nije bilo vremena.
Za Skyrim dio prebacite na 3
https://www.youtube.com/watch?v=GMCdbukB6t8
Prve slike i meni izgledaju prekrasno.
Chono. Koliko ljudi moze actually igrati skyrim sa tonu modova a da igra bude igriva a ne samo slideshow lijepih slika?
sa time da je igra đaba za ljude koji imaju sve addonove ili legendary ja se ne bunim. :)
Danas? Svi! Ne treba ti tona modova da izgleda ljepse i bolje od ove specijalne edicije. Osim toga renomirani modovi su ujedno i oni najljepsi i najfluidniji kod izvedbe. Ova edicija Skyrima za PC kasni 3, 4 godine sa izlaskom. Danas to stvarno nema nikakvog smisla.
Uzmi u obzir kompatibilnost s ostalim modovima, zna stvarati probleme. Koliko god Nexus Mod Manager pomaže pri instalaciji modova, dosta toga može poći po krivu. Osobno mi uvijek ode par sati kad instaliram sve modove koje želim jer ili im je load order krivo postavljen ili ne piše da mod nije kompatibilan s nekim drugim ili se loše skine. Tu je još i SKSE koji zna stvarati probleme... Puno toga je riješeno ovim izdanjem koje će biti besplatno za one koji imaju Legendary Edition (koji je za one koji nemaju bio na ogromnom popustu, a možda još uvijek je na Steamu).
Puno tih modova može imati probleme koji će se pojaviti baš pojedincu. Patchevi su veći problemi za jednu osobu, nego kad imaju tim na raspolaganju koji je zadužen a ispravljanje grešaka.
A za konzole je sigurno napredak tko god želi.
Zato skidas uvijek pakete. Skupine modova koje su kreatori pakirali skupa i to sve radi. Pogotovo ako pricamo o grafickim modovima.
Ne znam. Ponovno mi postavlja prevelike granice. Svidi mi se neki mod koji nije u paketu i odmah naruši stabilnost već instaliranog paketa.
Koliko god volio modove, toliko me znaju dovesti do ludila.
Očito je riječ o ukusu, meni uopće ne smeta remaster, nekoliko modova manje za skinuti. :)
Nikome ne smeta remaster (boze moj, svatko baca novce na sto god zeli), pitanje je samo njegove tržišne smislenosti na PC-u. Općenito je poznato kako je PC publika ona "zahtjevnija" koji si zna sama naštimavati rezolucije / detalje, instaliravati modove i tweakati dodatno ini fajlove.
Taj remaster je baš proizvod za konzole - em ranije nedostupna igra postaje dostupna, em koristi blagodati jačeg hardwarea uz vizualne nadogradnje. Vjerojatno će biti ekipe koja će i to kupiti, al' ne znam, izbacivanje trećeg izdanja iste igre zvuči mi kao žešća mužnja love od strane Bethesde. Ja bi svim PC vlasnicima igre poklonio taj upgrade, kao što bi vjerojatno to napravio jedan CD Projekt RED.
Ja bi svim PC vlasnicima igre poklonio taj upgrade, kao što bi vjerojatno to napravio jedan CD Projekt RED.Kolko znam, svim vlasnicima Legendary Editiona, tj. igre sa svim DLC-ovima ovaj Special Edition će biti besplatan.
Što se mene tiče, pozdravljam ovaj SE jer sam odigrao po izlasku pirat verziju bez ijednog DLC-a, a namjeravao sam kad-tad kupiti Legendary Edition, tako da mi ovo dođe kao lagano upgradeana verzija dotičnog za iste pare.
Nisam igrao Skyrim na PS3, pa ovaj remaster dolazi kao poručen za mene.
Samo da remaster bude očišćen od bagova i planiram da nabavim igru kada cijena padne na dvadesetak funti.
https://youtu.be/LSPuJ9ggVcA
https://youtu.be/onFm-7_wTyA