@yakuza_stinger ja se ne mogu odvojiti od Kalmaha zadnjih par dana. Bas su mi sjeli. Aj bok...
FFA | Music Station
chono tako to ide, sljedeća postaja, Dark Tranquillity
yakuza_stinger njih sam prosao, zaljubio se, presao na Insomnium i evo me na Kalmahu bas zacarani krug
chono pa tako to ide, samo pazi da ne dođeš na At the gates i Red in the sky is ours album. To je zlo s inverted riffovima.
Ajmo nanovo!!!
Nije još stiglo ali jedno ljeto prije mnogo godina na moru ovu stvar sam vrtio non stop. Kad god bi se dovezao na plažu ova stvar bi iz močnih bassova probudila uspavane ljudove koji se sunčaju, hehe, bili su ljuti.
Za @chono
Australska melodeath maščoba iz prošle godine - Hidden Window stvar sabija
Ovi francuzi su dobili priličan momentum posljednjih godina, ženska svira đitru i reve, taman po tvom ukusu 100%
Ako hoćeš Opeth na steroidima u svakom smislu te riječi, vjerojatno si čuo za njih:
Jbt, sta vas tjera da to slusate...
- Uređivano
darkfenix glazba...
@yakuza_stinger obliviscaris sam slusao uzduz i poprijeko, mix opetha i wintersuna na momente. Belakor ne toliko
Odlican cover
Predivan valcer sound. Za nadolazeće proljeće.
Gledanje videa nije omogučeno izvan YT.
Azra -Nemir i strast uživo 1987. Pjesma se izvorno nalazi na Azrinom albumu "Kad fazani lete" (1983).
Bilo je to najbogatije razdoblje hrvatskog rocka. Odlična stvar koja pršti energijom onoga vremena a i danas kad je slušam, dođe mi da postanem jebeni rocker.
Za bubnjevima i back vocal: Boris Leiner, prateća el gitara i glavni vocal: Branimir Štulić, el gitara i back vocal: Jurica Pađen te bass gitara: Stephen Kipp.
EKV -kultni ex YU bend iz Srbije. U razdoblju drugog desetljeća ovog stoljeća stavio bih si playlistu od Ekatarine Velike i slušao bih povremeno danima. Ovo mi je jedna od njihovih najboljih "Krug" uživo iz Novog Sada '89.