FFA | Music Station
Denis&Denis bio je najbolji hrvatski synthpop bend. Elektro zvuk se programirao na starom Commodorcu snimao na disketu pa bi se prenio na sintesajzere. Konačan rezultat bio bi fenomenalan.
Denis&Denis -Oaza snova (snimka sa MESAM festivala) Nalazi se na kompilacijskom albumu Program tvog kompjutera 1995 i originalno kao singlica na A strani iz 1986.
Dugo nisam bio nabrijan na koncert, ali evo imam priliku u petak ih poslušat i nadam se da će bit odlično jer su mi predobar bend.
Manje poznata stvar Rain must fall od Queen ali prigodna za trenutno stanje. Nalazi se na albumu The Miracle (1989)
Queen -Rain Must Fall
- Uređivano
Pogledaj si ostale videje od nje, meni je ona otkrice, oboje
Prije 4 godine sam poludel za Sweetovcima i slušal ih non stop, ušli mi u uho u ljetnim mjesecima i od tada mi se nalaze na mojim ljetnim play listama. Ovo je jedna ljetna pjesmica Poppa Joe sa albuma Funny How Sweet Co-Co Be (1971)
- Uređivano
Od 3:29 na dalje = ravno u srce
Roger Taylorova pjesma (bubnjar Queena) sa single ploče b strane The Miracle by Queen. Trebala se uvrstiti na istoimeni album iz 1989. ali pederčina Freddie nije dozvolio jer bio diktator i njegova je bila zadnja. Nije loša stvar. Zvuk lako prepoznatljiv tj. da se radi o stvari koju je napisao jedan od članova Queenovaca.