Ima li gdje na internetu snimak da vidim kako te mlate? xD
Sorry, sorry. Isusati kako to boli kad se mišić istegne.
Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
Sjebo leđa..naceo sam ih proslu nedjelju,kroz tjedan je islo na bolje i evo veceras na sparingu dobio sam fine batine i kroz klinc dok me bacao ljevo desno na koljena,misici su mi se toliko istegnuli da se nenogu obuc..nemogu disat normalno...sad ako moram na bolovanje mogu se bacit sa mosta19Marksman89 zašto ne priznaš da si ozlijede dobio tokom seksa. već svi znamo da si kinky as fuck.
U sexu mi samo prepona nastrada i znam nazuljat koljena Evo lezim i nemogu se pomaknut..minuta mi treba da se okrenem sa jedne na drugu stranu
Koliko ja mrzim našu poštu, to nisu istine. Zadnjih godinu dvije su postali takva nesposobna i lijena uhljebska gamad da to nisu istine (osim mog poštara, koji je genijalan lik i ne bih ga mijenjao ni za šta na svijetu).
Dakle poslan mi paket preko DHL Deutsche Post, kojeg u HR dostavlja HpEx. Uredno paket dolazi u HR i u Rijeku, gdje je onda dva dana "nemoguća dostava" te "odgođeno na zahtjev primatelja". Kako zvati njihov 072 je debilana, jer se ne javljaju po pola sata, dok uredno naplaćuju čekanje po nenormalnim tarifama, šaljem hate mail da ću podnesti prijavu za otuđenje paketa te da prekinu više srati sa statusima. 15 minuta kasnije, doslovce 15 minuta kasnije, netko mi sjeda nervozno na zvono i pred vratima nadrkano uvrijeđeni poštar, koji tako uvrijeđeno mi daje paket, kao da sam mu tim paketom bludničio nad familijom.
Jebem ti ovakvu državu, gdje su službe nesposobne te se moraš stalno prijetiti tužbama da bi ostvario svoja prava. Što je najgore, ovo nije prvi put da sam morao posezati za pravnim postupcima vezano za našu poštu, valjda se ježe tamo kad prime moj paket. Stoka.
Da ja tako često imam problema s poštom pitao bih se je li zbilja problem u njima ili u nečem (nekom) drugom.
Da ja tako često imam problema s poštom pitao bih se je li zbilja problem u njima ili u nečem (nekom) drugom.Ako je problem u meni, kako onda sve druge dostave službe (izuzev Overseasa u 12. mjesecu) gotovo nikad nemaju problema oko isporuke paketa? Jedino naša pošta sere.
Icek™ ljubomorni su na tvoju OP kolekciju
Icek™ ljubomorni su na tvoju OP kolekcijuYeah right
Pljusak, imam 40 minuta hoda do doma, kišobran nemam kod sebe.
Baš lijepo.
Glavno da imas koina
Pa kako si to pao, šta si napravio?
Ma glupost. Skreta sam na brzu cestu i uša u traku za bus. Samo sam iša automatski ka da je traka za ubrzanje i odma sam skonta šta sam napravija ali jbg onda je prekasno. I to pred kraj ispita. Baš čista glupost s moje strane.
Kaj postoje trake za bus?
Mene nije ni vodilo na brze ceste. Samo Zagreb malo po Savskoj i Knežiji.
Prešel sam dvaput prek pruge bez gledanja i crko mi je auto jedno šest puta sigurno.
Prolaz.
Odo ja u Zagreb polagat onda.
Kaj postoje trake za bus?6 puta crko auto? Sta si radio sa ispitivačem kasnije :)
Mene nije ni vodilo na brze ceste. Samo Zagreb malo po Savskoj i Knežiji.
Prešel sam dvaput prek pruge bez gledanja i crko mi je auto jedno šest puta sigurno.
Prolaz.
3 puta crkne auto PAD. Meni bilo a i instruktor me na to upozoravao ali trema je svoje odradila.
Meni se nije auto ugasio, ali mi je od treme toliko drhtala noga da su se tresle kod instruktora one njegove pedale. Nečime su spojene pa se intenzivno čuo taj neki metalni zvuk klackanja. Pitali su me je li mi dobro, skužili su da se to sve od mene trese Čim sam uspješno položio poligon smirio sam se pa sam ovo na cesti odradio i od prve položio.
Isto kod mene kad sam tek krenija. Noge su mi se doslovno tresle, boja sam se da ću i poligon sjebat od panike. Mislim cilo vrime mi je srce lupalo, ali na početku je bilo daleko najgore.
Ma bio je neki napljugani ispitivač.
Reko je sam nekim katatoničnim glasom kao sam se smiri blablabla...
Popio 2 Franziskanera prije posla, a tolerancija na alkohol mi je nula.
Ako mi gazda dođe, najebao sam.