• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Jebem ti Ubisoft ti jebem....
Kakvi papci
Zasrali ga i gotovo

Nema nazad,nema oprosta
Dabar pamti pa vrati

Od sad pa nadalje bojkotiram kupnju ijedne njihove igre dok god ne potvrde da sv funkcionira
Prvo Unity sad FC4!!!!
Do kad oca im lopovskog  jebem...
Pa prije to nije bilo tak...
Kaj je s guavom  ;D

Neki fail glupi
Da skinut igru sve instaliras i kad krenes igrat posalje ljubavnu poruku
Data is corrupted.Restart after deleting FC3 data..
Naravno ja konkretno tog nemam kao ni drugi 
Jos jedan profesionalan potez od njih nema sta

Ma da?jeli se to pojavi cim krenes igrat singleplayer?
Kad tocno se pojavi i na kojoj si konzoli?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma da?jeli se to pojavi cim krenes igrat singleplayer?
Kad tocno se pojavi i na kojoj si konzoli?

PS3 konzola i da čim kreneš igrat...
Sve kao radi ali kad pokreneš dobiješ poruku
Ti apsolutno po svemu u meniju možeš brijat čak j i trofeje sinkronizirao .
Ali igrat ne da

Kolega widman ima link na temu
I dalje isti problem. Najbolje da googlamo i cekamo dok nejave sta dalje jer svi pizde kao i ja.
sa sluzbenog ubisoft sajta. otvorena je tema na taj problem.

http://forums.ubi.com/showthread.php/953981-Information-Request-Playstation-3-quot-Corrupt-Data-quot-Error-Message-Forums?s=b34e0c24baa4d26acf76350b65145cf5

Daj nemoj zafrkavat,ja i juky smo danas skinuli far cry za ps4 bas cu ga pitat kako je igru probao jer sam ga deaktivirao

Mislim da sam negdje proćitao da sam ps3 ima problem..
Nek me netko ispravi ako lažem  ;)

Na nasu zalost samo ps3. :'(

To vam Ubisoft sugerira da je krajnje vrijeme da kupite PS4.

Uh vec me panika uhvatila da ce mi juky bez igre ostat

sreca pa na PS4 nema tih problema... ali da su s AC-U zahebali do jaja ...ooo jesu

Ja sam valjda jedan od rijetkih koji Unity zapravo obožavaju. Znam da ovaj post nije neko kukanje, ali jednostavno ja sam "zaljubljen" u ovaj serijal od prvog nastavka, i jednostavno svaki novi nastavak me zaokupi do kraja. Sve nastavke sam odigrao koji su izašli na plejci... Jednostavno nisam kompliciran i ne tražim puno. Uživam u tom svjetu assassina i stvarno mi je gušt igrati te igre koliko god one imale problema i nedostataka :)

sinoc sam normalno komunicirao preko mobitela i odjednom je nestao signal od tele2 i stalno pise ili trazenje ili nema usluge,zvao sam ih govore da nisu nikakve smetnje prijavljene za ovo podrucje,da pogledam karticu ili je do mobitela.
mobitel je iphone 4s star pola godine doduse pao mi je ali na meko mozda uru vremena prije ali sam iza normalno komunicirao preko njega.
kartica mi je micro i nemam je gdje provjeriti jeli radi pa cu poc u tele2 viditi da mi daju novu,sta mislite jeli do nje ili mobitela?
ako je do mobitel ubit cu se,tko ce sad sve one lozinke brisati iz njega i bit bez njega dugo vremena

Mozda se malo pomaknula prilikom pada.

Evo promjenio sam je u tele 2 i sad radi

E sad jesam li ja glup ili nema opcije 2vs2 online na PES15, dosaokod frenda narezali kobasice, speka i malo bi odigrali zajedno protiv drugih i ne moze.
Gledam po netu pise da PS3 moze a PS4 ne. E MOJ KONAMI

FIFA ima tu opciju. Takodjer ima i licencirane lige i momcadi. Takodjer i servere koji nisu regijski zakljucani. I vise igraca online.

FIFA ima tu opciju. Takodjer ima i licencirane lige i momcadi. Takodjer i servere koji nisu regijski zakljucani. I vise igraca online.
Ma imao je i PES na svakom do sad.Vjerovatno nekim patchom to riješe,ali opet poluproizvod izbacili serveri su im totalna banana,2VS2 nema, igra je napokon dobra ali šta vrijedi kad te spaja 5min ako te uopće i spoji.

I 90% tih igrača online iskorištavaju sve nedostatke i probleme u FIFI :) Zbog toga sam i odustao od Fife jer sam se previše živcirao :(