Tzereen onda još sve žive oko sebe častiš kvalitetnim poklonima.
Zašto onda zarađujem ako to nemogu podjelit sa nekim? Za sebe imam dovoljno da si kupim za jesti i platim racune i svoje tehnologije, a ako kupujem kupim kako treba, neću da joj padne mob jednom i gotovo. A i treba joj veći mobitel da joj naštimam maksimalan font jer neće nosit naočale. Žena stvarno godinama uzima moje ili sestrine stare mobitele.
Inače, kad kupujem poklone, gledam na to kao što bi ja osobno htjela dobit od nekoga ako se već kupuje nešto. Baš je bezveze kad vidiš da je netko darovao nešto preko k.
Fenix nemoj lagat, volis ju do neba i natrag i nebi ju promjenio za nista na svijetu. Hodaš svijetom sretan, speglan i sit, nemoj lagat sad.
Al zašto sam takva kakva jesam, ništa posebno svi imamo svoju životnu pricu, tako i ja kad me životna situacija prisilila da naučim svašta sama od kad mi je tata stradao u nesreci prije 13 godina i ostao invalid i umro prije 3, pa smo ja i sestra i mama postale tate 😄
Ni meni se nije mjenjalo ulje na autu, ni ispuhivalo karburator, ni nosilo i cjepalo drva ni farbalo kuhinje i tako dalje i bliže, samo je stvar situacije 😆
Edit: btw puno vičem ali to iz ljubavi, ja to zovem glasnim pričanjem, nisam ni ja bas med i mlijeko svaki dan, 30 godina u guzici, koljena krvckaju, evo neki dan zeznula ruku jer sam nosila 20 kila hrane za psa na drugi kat i odbila pomoć svih i onda vrištala kako mi nitko ne pomaže u ovoj kući. npr sad kad me puca migrena redovito govorim svima kako me nerviraju i da ni ne dišu u mom smijeru jer ih svih mrzim jednako 😀