• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Zatvorena je COVID tema pa nemam gdje, no ostavio bih samo ovo kada smo već opet potegnuli priču:

Ukupan broj umrlih u 2021. bio je 63 611 (privremeni podatak), što je za 20,6% ili 10 866 umrlih više u odnosu na prosječan broj umrlih za razdoblje 2015. − 2019.

https://www.dzs.hr/Hrv/Covid-19/stanovnistvo-umrli.html

Najnoviji podaci Državnog zavoda za statistiku. Ako se ne varam, najsmrtonosnija godina još od 2. sv. rata.
Tak da eto, ukratko, sve što treba reći o neznanju i gluposti ljudske vrste na ovom brdovitom Balkanu.
Kako ide onaj moto turističke zajednice: “Hrvatska, puna života”

Što se toga tiče, danas je bila vijest iz Splita, navodno velika većina tih ljudi koji dođu do bolnice su starci na samrti kojima su mladi savjetovali da se ne cijepe. Čovjek bi pomislio da se neki planski nastoje otarasiti didova i baba.

Zero Stara splitska: "I babe i dida umrli su od covida."

Ono kad ne kupiš ps5 koji igraš svaki dan nego skije koje voziš 10 dana godišnje 🤦‍♂️bem ti budalu.

Danas zapadnem na parkingu u snjegu imam nove Michelin alpin i 4motion nebi se pomaknuo pogledam nazad zadnji kotači se ne vrte prednji se vrte ko ludi nabijem im 4motion i Michelin, o ps 5 necu vise..

Laf Većina tih 4WD pogona danas ne vrijedi ništa i nemaju nikakva svojstva, to je 99% vremena obični prednji pogon samo skuplji. A onda kad ti zatreba ne radi kako spada. Subaru je majka za pogone na sve kotače.

Važno da vrte kad se negdje naglo uključujem u promet a snjegu 0 bodova e nece me više vidjeti sa tim svojim nazovi 4motion, probat cu Audi on ima stalni quatro.

Ja kada me nazovu da su mi dostavili novi mobitel na krivu adresu, a mene pere migrena dva dana da nosim kapu i suncane cijeli dan jer ako pogledam u svijetlo iscurit ce mi i ovo malo mozga kroz usi, taman sa majstorima raspravljam zasto su sjebali dio štuka sa krivim pjeskom koji se mrvi
      Giphy - Sola Sobowale Badass GIF by King of Boys

Koji lijepi dan.

Kriste koja si ti mimoza.

oxi Otkad pijem tablete protiv hipertenzije, nemam migrene. Prije sam trošio brufen na kile, sad možda jedan mjesečno.

weky tenks. Patim od kronicnih migrena godinama koje budu nekad toliko ugodne da traju po tjedan dana i povracam kad mi oko uhvati bilo kakvo svijetlo jer me probude ko noz kroz mozak, imam dva bolesnika doma koji se oporavljaju od korone pa je apsolutno sve palo na mene zadnjih 20 dana, mobitel koji je netko drugi primio kostao je 8 000 kuna, a majstori su stavili krivi glet u kupaonu i zato su popadale mramorne plocice sa oba zida koje su jako jeftine i rezultat tomu ce bit da ce me kostat extra par tisuca da poprave sto su usrali. Tvoj komentar je cijenjen i hvala ti na dubokom insightu koji ću pamtit dok sam živa. Nadam se da si se osjećao super u vezi sebe kad si napisao svoj komentar i da ćeš se nastavit osjećat super.

ikral trebala bi i ja ali nikad nisam povezivala migrene i tlak iz razloga sto ga ne mjerim, a na sistematskom je uvjek visok 💃
            Brufen na kile, to si dobro rekao, zna me faza ulovit kada satarem plocu kafetina samo sa prezivim radni dan.

Zato ja uzimam samo budget mobitele, ako nekome i krivo pošalju, taj mi ga redovito proslijedi na kućnu adresu.

Zero ovo je bio poklon za mamu jer ima uvjek neke naše odbačene mobitele, zato sam extra sad boy

oxi
                  Ja bi fakat htio nekako ući u tvoju obitelj. Možeš me posvojiti? Malo jedem...
                  Ili barem neki frend da budem?

Tzereen nije to bas neko postignuće, ja redovito pitam svog dečka jel sto posto siguran sa se želi ženit u ovo.