• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Moj 508 već dva mjeseca kod električara. Razmišljam da ga u staro željezo dam.

I nažalost moram priznati da je Buz bio u pravu, nikad više Pežoa.

Prije 7 dana sam uzeo CLA 45 nakon 3 BMWa. Da li je to auto za mene? Ne. Da li me hvata kriza srednjih godina? Da. Da li moze stati u njega vise od 1.5 čovjeka normalne visine? Ne. Da li me zaboli k. zbog toga? Da

10 dana kasnije

Napravio laganih 40 km po Zagrebu da bi pokupio nove osobne, kao doći ću pred zatvaranje tamo na Velesajam, da izbjegnem i gužvu u gradu i čekanje na red. Ulazim slavodobitno unutra u 18:40 (radi do 19), 10 ljudi čeka u redu, automat ne izdaje više brojeve. Predivno.

buz sto nisi preko mup redomata rezervirao termin?

• buz

•  
          •  
          •  
          •  
        • Uređivano

Genesis Zato jer ovdje u principu nije nikad gužva. To je otvoreno na Velesajmu i samo idu zahtjevi za osobne u redovnom postupku i preuzimanje gotovih osobnih. Ništa drugo ne rade pa to ide brzo.

Danas bio na alergološkom pregledu. Izgleda da imam alergiju na rižu, banane i naranče. Sve ono što često jedem, znači savršeno. Stara kaže da to nisam imao u djetinjstvu, pa ono…just great.

Nije bilo doktorice kasnije, moram pitati mogu li jesti barem integralnu rižu i grejp ili limun.🤣

Zero

U kojem smislu imaš alergiju? Kako ti se manifestira ta alergija, osip, svrbež, gušenje ili pak probavne smetnje?

Flipper moj Titane, kaže Sub da mu abnormalno nabubri penis. 😔

A od danas će mu penis nabubriti integralno 😃

TITANXIS Što je najbolje, ne znam kako bih ti opisao simptome osim da bi ih jednostavno "prehodao".

Al da, vjerojatno mi je konstantno izlaganje alergenima ojačalo penis pa zato tako rijetko pada i fakat je velik. Znaju to i ovi forumaši s FFA okupljanja.😏

Fenix Guz za one s kojima je stvarno dobar.:wink:

Malo si razmišljam i zapravo nije sve tako sivo, barem nemam alergije na meso i ribu. Mislim da bi si u tom slučaju sam skratio muke, i to se čini boljim i dostojanstvenijim rješenjem od tranzicije u vegana.

Vraćao se iz trgovine, nekako s nogom uspio promašiti stepenicu i tako fino zaorao po betonu kako sam dug i širok da sam zakrvavio obje ruke i razbio sve stakleno u vrećici što sam imao (ok, vino je preživjelo 😃 ). Dobro je da nisam ništa slomio jer ne znam tko bi odradio tonu posla koju imam još do blagdana za riješiti.

Uglavno, odličan završetak radnog dana.

buz Nisu nas pustili ranije, a sutra je blagdan. 😆

Početnici. Sabor ni ne dolazi taj tjedan na posao kad je blagdan