Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
wooddiebone ringke maska?
Spigen NeoHybrid.
Imam ju na zadnjih 5 telefona i prezadovoljan sam.
- Uređivano
Otišel sam jednom davno na samoposlužnu praonicu s autom i nisam baš bio zadovoljan omjerom opranosti auta i količinom ubačenih kovanica od 5 kuna.
Danas sam otišel u Siget da ga operem iznutra i izvana i bila je tolka gužva da sam odlučio stat na samoposlužnu i oprat ga izvana, a iznutra doma.
Od danas točno znam da više nikad u životu nejdem na samoposlužnu.
Uznojio sam se ko krmača, potrošio 50 kuna, uništio skoro najdraže tenisice, auto nije opran i cijeli ima curke od vode.
Za 55 kuna sam mogel na četke i ić doma sa autom ko iz salona.
I onda mi kažu da sam snob jer dajem 110 kuna za unutarnje i vanjsko u dobroj praoni.
Jebote da ga operem kak ga u Sigetu operu, trebao bi na samoposlužnoj ostavit sto eura.
- Uređivano
wooddiebone Ja imam bijeli auto već 7 godina. Zbog njega sam postao manijak za pranjem auta. Trenutno u garaži imam proizvoda za pranje auta u vrijednosti barem 2000 kuna. Jednostavno iz potrebe. Imao sam sivi prije tog i normalno sam ga prao na samoposlužnoj. Isto se nije oprao dobro, ali to nisam vidio zbog boje, naknadno sam tog postao svjestan. Na bijelom se na žalost sve jako vidi. Pereš ga i pereš, prođeš prstom i samo vidiš kako se zmazanoća širi. Mogao si potrošiti i 200 kuna i ne bi ga oprao.
Jedini način je sa mikrofiber rukavicom. Kad sam živio u stanu kupio sam dvije kante, nalio sam doma šampona i malo vode i otišao sam na samoposlužnu u sitne sate kad nema nikoga. Tamo bi dotočio vode u kante i koristio bi samo vodu na njihovom tom "miniwashu". Isprao bi dobro auto i onda bi ga prao rukavicom i opet isprao.
Sad kad živim u kući imam Karcher miniwash i sad je moje pranje auta na novoj razini. Prvo ide snow foam pa ispiranje. Onda s rukavicom perem od krova prema dolje. S tim da nakon trećine opranog auta ispirem sve da se ne posuši šampon na autu. Onda ga špricam sa hibridnim keramičkim voskom i još jednom ispirem to sve i onda brišem sa mikrofiber ručnikom. I nakon toga čišćenje felgi i guma s kistom, prethodno se pošprica sa sredstvom koje otapa tu kočionu prašinu i masnoću. Ne moraš tako HC, može i šelauf i dobra rukavica i kvalitetan šampon. I dvije kante, u jednoj je šampon, a u drugoj voda i svaki put nakon što opereš panel ispereš rukavicu u toj vodi. Za automatske praone nisam, te četke mogu samo uništiti lak.
Hvala ti na savjetima.
Nisam siguran da sam baš tolko nabrijan
Nisam nikad imao problema sa tom automatskom u sigetu, a vidim da poprilično skupe aute tam voze i moj stari je svoje sve tam vozio i nikad problema sa četkama.
Kad sam još Foxa imao, ostavio sam za kavu dečkima koji peru unutarnje i operu ga ko da je njihov.
Čak mi se jedan lik zavlačio u gepek kroz zadnje siceve jer se tad nije dao otvorit iako sam ga uvjeravao da ne treba jer nije otvaran od zadnjeg pranja.
I svaki put je auto ko iz salona kad je tam gotov.
Kanta vode i krpa od umjetne jelenske kože. Samo spartanski.
Operem auto za 10 kuna, pranje -> vosak -> čista voda, ne ostane mrlja. Naravno auto nije bijeli i nisam feget ko buz da tražim mrlje povećalom.
Heat be like:
Preporučam Meguiars Hybrid Ceramic vosak. Zaštiti dobro auto, kad ga perem drugi put 80% prljavština i kukaca zapečenih na laku ode samo sa aktivnom pjenom, bez da sam taknuo auto. To će ti olakšati pranje ubuduće.
@Heat Taj auto je prljav kao i tvoj pogani jezik!
Ko je vidio par auto lol
Dan mi je super počeo. Dođem ispred firme u 7:25 nemam ključ od ureda. Netko je opet upao u tračnice kod Dubrave tako da je gužva nesnosna. Jurim nazad doma, zovem ženu da mi stavi ispred garaže ključeve od posla i od skutera jer autom ne mogu stići nazad do 8 (radim klizno moram doći od 7-8 na posao). Srećom mi je moto jakna u garaži i rukavice, ali nemam vremena se bolje obući. Jaja mi se smrzavaju na putu nazad. Prislanjam karticu na čitač minutu i pol do 8. Danas moram izaći već u 15:20 pa ću biti u minusu 40 minuta i moram nadoknaditi to idući tjedan.
*Lišće
Moźe
Slučajno - autocorrect - debeli prsti - pick your excuse
Želim promijeniti gamertag na Xbox accountu i vidim da sam već potrošio besplatnu promjenu (prije svega, ko naplaćuje jebenu promjenu nadimka). Reko, ok, svejedno idem promijeniti jer stvarno želim. Traži me adresu nakon kupovine, ne da Hrvatsku. Doslovno su iza regije zaključali promjenu nadimka. Jebale ih regije.