Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada
foggy Ja cijeli život vozim teške krševe.
Mogao sam kao i dobar dio mojih vršnjaka čim sam se zaposlio uzeti kredit od 10-15.000 eura ( što je prije 15-20 godina bilo puno ) za auto ali nisam i drago mi je.
Novac sam trošio za neke svoje gušte ali prvenstveno sam ulagao u kuću.
Sada kada sam pri kraju sljedeće si godine kupujem auto.
Ne najpovoljniji, najpouzdaniji ili najekonomičniji.
Auto za gušt u kojemu ću uživati.
StarFox_N Meni je auto sredstvo prijevoza od tocke A do tocke B. Uopce me ne zanimaju bijesne masine, skupe marke ili takve pizdarije. Gledam da je poudzan i uredno odrzavam svoj tako da mijenjam godisnje sto se mora a uredno radim dijagnostiku i pazim da nesto ne ode.
Jebiga nekad se vanredno desi neki vrag, pa malo pizdim i bude ok. Mislim da cu nekad uskoro Getz another one, i to mozda novi jer cijene polovnih nemaju veze s glavom.
foggy slažem se, isto mi auto služi kao prijevozno sredstvo i ne više od toga. Imam i30, sad je star 8 godina i vrhunski auto, baš sam zadovoljan tako da za mene i dalje postoji Hyundai. Pitao sam za Opela jer sam ga imao prije, moji ga imaju sad i to je nešto najnekvalitetnije kaj postoji, užas od auta.
Ne morate naglašavati da vam služi samo kao prevozno sredstvo, vidimo po odabiru.
Meni je postala normala svako malo dati par stotina eura na popravak ili nešto od servisa. Ipak vozim Big Money Waster, Bottomless Money Waster ilitiga narodskog akronima BMW. Nemam ženu ni djecu pa se ima za servise, neka kompenzacija i balans u svemiru moraju postojati.
Zero Nisi jedini - neki dan ošlo 650€ u Big Money Waster. Nova klapna, servis redovni + filteri kabine, čišćenje DPF-a i još neke điđe miđe.
Gradska vožnja ubija takve dizelaše. Sad je dogovor da ću tu i tamo ja vozit da rastegnem malo brzinu na obilaznici.
- Uređivano
yakuza_stinger Svakih par tjedana treba otići na malo duži put i nabiti okretaje, da. Ali ako je star DPF regeneracija će trebati i češće (stvarno šteta što nema nekog indikatora začepljenja, al ae). Jbga, ipak je i to potrošni dio. Kad smo kod toga, baš se pitam koliko su postrožili kontrolu ispušnih plinova po novome.
- Uređivano
Zero Nema, tek na OBD readingu možeš pročitat da je veći tlak nego što bi trebao biti. A kako je Zagreb postao zagušen do ibera, 99,9% vremena je auto u leru i prvoj brzini kad se žena vozika. I to je ubojstvo za auto. Niš, moram smišljat otvorene ceste i malo se izvozat.
Htio sam ju nagovorit na benzinca, al neće ni čut. Klasika.
Picek Pitao sam za Opela jer sam ga imao prije, moji ga imaju sad i to je nešto najnekvalitetnije kaj postoji, užas od auta.
Vlasnik Astre J od 2015. i nemrem imat različitije mišljenje od tebe u svezi kvalitete Opela, al jbga, svakom po njegovom iskustvu.
Uz redovne servise mi je samo otišla sajla od gumbića za ručnu i dpf filter je zajebavo pa je odletjel van iz auta.
Da ove nove Astre nisu dosta ružnije po dizajnu, bila bi mi u najužem razmatranju za novi auto.