• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Kada ti novi klient pošalje 6 sati video materijala, i neznaš koji je njegov stil niti objasni, kaže da treba skratit u 20 minuta, s tim da nema muziku ni listu efekata u opisu koju odobrava, ni rezoluciju, ni dal treba thumbnail napravit, i još kaže da bi bilo odlično da bude gotovo za 3 dana

🥲
🥲
🥲
🥲
🥲
🥲
❤
1 / 7
Volim takve ljude.

oxi Reći će sve kad bude gotovo pa moraš raditi ispočetka. "Nisam tako htio"

buz poučena iskustvom, htjet će dvije revizije, ali svaka revizija je 20 extra pa neka revizira koliko hoće.

oxi mozda nije zahtjevan pa sta god uradis bude mu dobro.

17 dana kasnije

Znaci svaki dan gledam nece li se jedno od dva govneta (ps5 i series x) pojaviti kod media markt, Saturn, otto, Amazon, Microsoft, euronix itd i jebeno nista vec mjesecima ili zakasnim. Switch Oled sam neki dan mrtvo ladno narucio kod media markt i doci ce pocetkom 12. mj, ali se barem da naruciti.
      Ako ne uspijem dograbiti jednu od dvije gore spomenute konzole do izlaska Elden Ringa, biti cu prisiljen kupiti xbox reso jebo ga otac pa neka igre i izgledaju musavo na 4k ekranu, zaboli me uvo vise.
      Jebem mater i sonyu i microsoft, a i oni skalperi usrani najradije bih da ih neko skalpira i jebeno laganje sa poluvodicima i vodicima nakon godinu dana sto su im ti prolivi na trzistu.
      Najgore sto sam siguran da ce onom nesposobnom from software-u na series s igra stekati i dropati framerate ili ce biti pecinskih 30fps.

22 dana kasnije

Nabijem na kurac danasnji dan. Ne pitajte zasto jer je prilicno nebitno. Samo sam ga htio nabit na kurac.

maverick PlayStation Direct je pokrenut UK, a uskoro bi mogao i u DE. Prati, vjerojatno ćeš od njih direkt moći nabavit.

Zar nema nekakvih lista čekanja gore kod vas?

maverick jbg nisam vidio, imas u gamestopu prednarudzbu za black friday, ja sam ipak uzeo na kraju. nije bas neki deal ali ne ceka mi se jos sto godina. uglavnom, disk verzija s dodatnim kontrolerom, igra po izboru i jebena dodatna garancija koja kod gamestopa ni dreka ne vrijedi iz iskustva. cijena nije finalna ali trgovac je rekao da te stvari pojedinacno dodju 690€ tako da racunaj sa 700€.
          xbox series x zna biti u saturnu dosta cesto ali zadnjih tjedana ga je cyberport jako cesto imao.

Fenix ne postoje bas liste cekanja, sve sto dodje se proda poznanicima u trgovinama a online botovi pokupuju, trenutno gola konzola dodje 700-750€ na ebayu. ja i frend vec 7-8 mjeseci dosadjujemo po trgovinama ali nema sanse on je na kraju popustio i platio 700 na ebayu.

Fenix Zar nema nekakvih lista čekanja gore kod vas?

Pa nigdje nisam vidio do sada?

Garrus_V 700-750€ na ebayu

Tocno ovo, a vecinom i iznad 800€.

Jesi u Gamestop poslovnici narucio ili? Ako jesi da odem vec sutra vidjeti.

xbox series x zna biti u saturnu dosta cesto ali zadnjih tjedana ga je cyberport jako cesto imao.

Nema ga nigdje u zadnjih mjesec dana bas gledam kao i ps5. Ima taj cyber ali sa nekim glupim pretplatama na 2 godine. Uzas!

maverick da, u milaneu, pokupiti mogu 25.11. cak su nesto drugi trgovci i za series x govorili ali nisam se mogao na dvije strane koncentrirati pa neznam tocno reci kad ce on biti raspoloziv.

I dalje mislim da je bezobrazluk staviti toliki bundle ali eto kontam kontroler bi i ovako i onako kupio, igru isto, naravno nijedno ni drugo za 140€ vec za 100 ukupno, za garanciju bi platio maksimalno 15€. Tako da po mojoj racunici efektivno konzolu samu placam 580-590€ samu. Sto je realno puno, ali za ovo trenutno stanje je super.

Imao sudar maloprije s maminim autom. Vozio sam tatu da nešto obavimo, stao na zebri nekoj staroj baki i lik me napucao. Branik je puknuo, vjerujem da nije ništa drugo samo sad je zajebancija s osiguranjem pa sa popravkom. A trebao sam uživati sad u produženom vikendu, fino sam si do utorka spojio. Suvozačica u autu koji me napucao je bome razbila glavom šajbu jer nije bila vezana.

buz Suvozačica u autu koji me napucao je bome razbila glavom šajbu jer nije bila vezana.

Ovo mi je uljepsalo dan.

wooddiebone

Tko god od ovih sto su naprijed ne stave pojaseve, zasluzio je i da mu se tako nesto desi.

Mene fasciniraju ženske kad stave noge na airbag suvozača.
                  Lobotomija u najavi.

Matador drago mi je su svi živi koji su bili u nesreći bez velikih posljedica, ali pošto živim na moru imam privilegiju gledat bosa stopala turista koja vise kroz prozor auta dok se voze, poželim sjekirom stajat kraj ceste i samo rezat. Nek im netko kaže da se noge peru a ne luftaju.

Edit: samo ženske to rade

Naci samo zato sto netko nije vezan triba razbiti glavu, izginuti i jos vam to uljepsava dan.
                    Okay.