• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

danas u Lidlu prije neka 2 sata…par ljudi seta u maskama…ajde ljudi zasto…cemu to…zar vam taj teror nije dopizdio…..

To su bili pljačkaši ali ti si ih vidio pa im propal plan. 😆

Genesis Ako su ljudi bolesni, mozda ne zele nekoga zaraziti. Ako imaju los imunoloski sustav, mozda zele sebe zastititi. Mozda su oboljeli od neke teske bolesti pa im i jedan kasalj moze rezultirati infekcijom. Mozda se samo osjecaju sigurnijima tako. Mozda su stranci pa su navikli na civilizirane zemlje.

Ako je nekome maska teror… Ne znam, djetinjasto.

Fico oprosti, nisam vidio masku vec duuuuuze vrijeme, jasno je da se pribilizava vrijeme gripe, al evo svaki dan u vijestima je sad opet korona tema i da odjednom korona dolazi a odmarala se preko ljeta, i tako se vrtimo u krug vec 3 godine.

Amerikanci vec narucili milijarde cijepiva koja se manje i manje ljudi zele primiti…ne spadam u one teoreticare zavjere, al imao sam zesci oblik korone no naknadno sam se i cijepio iskljucivo jer sam morao putovati, tesko da bih se sad nagovorio da opet primim to cijepivo..

Iskreno, ne da mi se. Samo mislim da je jako djetinjasto misliti da je nesto poput maske na licu teror, a da ne govorim o tome da se prigovara jer netko zapravo nosi masku.

Fico ne moramo ici u raspravu, svatko ima pravo na svoje misljenje, al reci mi jesi li ikad vidio nekoga tko je slabijeg imunoloskog sustava da je nosio masku u javnosti prije 2020?

"Ne moramo ići u raspravu, ali …"

Giphy - No Way Reaction GIF

Nemojte da se ja uključujem u raspravu 😆

Ne kuzim kako te moze terorizirat netko tko je svojom voljom stavio nesto na svoju glavu

Genesis al reci mi jesi li ikad vidio nekoga tko je slabijeg imunoloskog sustava da je nosio masku u javnosti prije 2020?

Moram ovo spomenut prijateljici koja je cijelo svoje školovanje na faxu nosila masku jer joj je radijacija od terapije pojela imunološki sustav i prehlada bi je pospremila u bolnicu na tjedan dana ili više 😀 kako se samo usudila terorizirati nas sa svojim rakom i maskom i još išla među ljude 😬

Na stranu to da smo morali prat ruke prije interakcije s njom, sreća da je bio medicinski fax pa smo imali sapuna i rukavica, jer tko bi to platio, taj teror?

Fenix A može. Sad idemo u drugu krajnost, ali burka koja u potpunosti prekriva ženino tijelo i lice je čisti simbol ženske opresije, nemojmo se zavaravati. Skoro isto kao da netko na kapu stavi znakovlje nekog ekstremistickog režima. Većina ljudi to s pravom ne želi gledati po ulicama i zbog toga se takvi simboli zabranjuju.

@Fenix @Fico najbolje da obrisete moje bitchanje i sve nakon toga da nema neke rasprave pa da saljete ljude na hladjenje….

Ne znam od kuda se izvuklo iz Genesisovog komentara da ljudi u današnje vrijeme sa maskama teroriziraju ostale koji ih ne nose? To nije napisao.

Čovjek se referirao na ne tako davno vrijeme kada smo morali nositi maske i to nazvao terorističkim razdobljem.

Ok, nije razmišljao da ljudi možda moraju nosit maske iz drugih razloga a ne zbog korone kada se više ne moraju.

Fenix

@oxi

Krivo ste shvatili Genesisa.

Napisao je: "zar vam taj teror nije dopizdio".

Vjerojatno referirajući se na vrijeme kada su maske bile obavezne.

Nije rekao da njega ili nekoga teroriziraju ljudi koji nose maske.

Poznajem puno ruznih ljudi sa lipim ocima, tako da podrzavan maske u svakom obliku.

Nije zanista dosla ona izreka jeben te u oko

Tko god želi nositi masku potpuno ga podržavam, ljudi sigurno imaju svoje razloge. Da li su maske pomogle u spečavanju širenja zaraze još se vode polemike no ako se i malo smanjuje rizik već su pomogle.

Ma kurac opet su ih uveli, bolnice mislin i ljekarne i tako nesto.

Juce san cuo