• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

maverick da, u milaneu, pokupiti mogu 25.11. cak su nesto drugi trgovci i za series x govorili ali nisam se mogao na dvije strane koncentrirati pa neznam tocno reci kad ce on biti raspoloziv.

I dalje mislim da je bezobrazluk staviti toliki bundle ali eto kontam kontroler bi i ovako i onako kupio, igru isto, naravno nijedno ni drugo za 140€ vec za 100 ukupno, za garanciju bi platio maksimalno 15€. Tako da po mojoj racunici efektivno konzolu samu placam 580-590€ samu. Sto je realno puno, ali za ovo trenutno stanje je super.

Imao sudar maloprije s maminim autom. Vozio sam tatu da nešto obavimo, stao na zebri nekoj staroj baki i lik me napucao. Branik je puknuo, vjerujem da nije ništa drugo samo sad je zajebancija s osiguranjem pa sa popravkom. A trebao sam uživati sad u produženom vikendu, fino sam si do utorka spojio. Suvozačica u autu koji me napucao je bome razbila glavom šajbu jer nije bila vezana.

buz Suvozačica u autu koji me napucao je bome razbila glavom šajbu jer nije bila vezana.

Ovo mi je uljepsalo dan.

wooddiebone

Tko god od ovih sto su naprijed ne stave pojaseve, zasluzio je i da mu se tako nesto desi.

Mene fasciniraju ženske kad stave noge na airbag suvozača.
      Lobotomija u najavi.

Matador drago mi je su svi živi koji su bili u nesreći bez velikih posljedica, ali pošto živim na moru imam privilegiju gledat bosa stopala turista koja vise kroz prozor auta dok se voze, poželim sjekirom stajat kraj ceste i samo rezat. Nek im netko kaže da se noge peru a ne luftaju.

Edit: samo ženske to rade

Naci samo zato sto netko nije vezan triba razbiti glavu, izginuti i jos vam to uljepsava dan.
        Okay.

Pa dobro mislite....

Kupnja hlača i mjere koje su univerzalne poput USB C standarda. I turbo slim modeli s pokaži gležnjeve stilom koje stari prdonje poput mene ne mogu shvatiti.

Deadwalker Hahaha zadnji put kada sam bio s ekipom na piću dvojica su rekli istu stvar.
          Svaka generacija ima svoje. Siguran sam da je prije 15 godina starija ekipa imala iste komentare na stilove koje smo mi furali.

Deadwalker Gledam te "frajere" s golim gležnjevima po ovoj hladnoći, ozebline prvog stupnja i kao dobro mu je.
          Zadnje traperice kad sam kupovao sam dva puta žensku pitao "Jeste sigurni da su to muške?".

Ma problem je što sam lijen kupovati odjeću, ja bih to najrađe riješio putem web shopa, no jbg kada su mjere apsolutno nepouzdane pa sam prisiljen hodati u trgovine i isprobati sve.

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2319989&index_tid=165893&index_ref=naslovnica_magazin_prva_m

Lol. Nekako mi lik dođe kao reprezentativna slika i prilika prosječnog antivaksera - mrtvi neobrazovani, ignorantni i polupismeni šaban s mišljenjem baziranim na selektivnim slučajevima i paranojom te potrebom za slobodom, bez obzira koliko ta sloboda ugrožavala sve bližnje.

Dajte već uvedite obavezno cijepljenje na razini države da dosegnemo tih nekih 70-80% procijepljenosti i da završimo već jednom s ovim. Muka mi već.