• Offtopic
  • Bitching oliti kukanje sve u 16 dok Oxi jede 2 Big Tasty bacon-a od jada

Hvala na savjetima .

Mislim, tu u Labinu di živim niti nema više traka osim eventualno na parkingu negdje, tako da to nije toliko bitno. Mislim da je čak najveći problem kod mene što još uvijek imam problema s hvatanjem one vibracije dok puštam kvačilo, inače je to nešto što se brzo usvoji al meni to ide puuno sporije. Pogotovo kad je gužvanac i trebam zaobilazit auta pa onda taman na raskrizje dodem i tu mi je sad frka sve odjednom pratit. Ali nije samo to. Ponekad se npr i dobro parkiram pa drugi put dodem na isto mjesto i nikako pogodit iz prve a trebalo bi ić bez problema. Ko da prvi put sjedam u auto haha. Dobro neki put mi i instruktor uzme pažnju jer je čovjek ful opušten i zna se sprdat dok se ja mučim u prometu

Danas sam nastojao što više pratit sve oko sebe ko šta ti Wooddie kažeš, i malo bolje je išlo iako još uvijek imam tu neku dozu nesigurnosti. Valjda bude bolje dok dodem do ispita, imam još 5-6 sati do njega

Danas sam nastojao što više pratit sve oko sebe ko šta ti Wooddie kažeš, i malo bolje je išlo iako još uvijek imam tu neku dozu nesigurnosti. Valjda bude bolje dok dodem do ispita, imam još 5-6 sati do njega
Za sebe osobno znam da sam tu nesigurnost imao dok nisam prvi put sam sjeo u auto i otpeljao se negdje, tek sam tada postajao sigurniji u ono što radim. Sjećam se da me žešće prala nervoza prije ispita i da mi se isto auto zgasio na raskrižju jer sam tumplek koji je na stopu ubacio u treću umjesto u prvu, ali sam uspio iz prve proći. Jedino pametno kaj ti mogu reći je da ako napraviš grešku da se ne uspaničariš i da pređeš prek nje i samo se koncentriraš dalje na vožnju.

Ma joj pa meni i danas krepa auto. I starijima isto. Niš strašno.

Rekao bi da srolaš koji đoint za opuštanje prije polaganja, al ne znam jel to pametno.

Eh, već sam rekao, jbg

Niti cigarete ne pušim, a još to vjerojatno ne bi znao di sam haha. Mislim da se na kraju sve svodi samo na vježbu i vježbu, samo ja tvrda glava još ne hvatam taj ritam vožnje kako treba. Još gore mi kad vidim srednjoškolce koji voze uredno po knjizi a ja u kružnom uzmem prednost

I to što Fićo kaže, nekad znam zeznut i onda umjesto da uredno dalje idem, počnem previše mislit na tu grešku i tako cijeli sat. Valjda se samo trebam malo više skulirat. Uf jedva čekam kad budem konačno riješio ispit, zapit ću se prvom prilikom lol

Naučit vozit ćeš tek nakon što položiš ispit kad sam sjedneš u auto koji put i dok ti to sve malo ne uđe pod kožu. Ovih 35 sati (u najboljem slučaju) si stalno pod prismotrom i imaš nekog ko može reagirat, a pravo učenje kreće nakon toga. I mene je bilo trta vozit nakon što sam položio koji mjesec, ali nakon toga sve je od toga otišlo.
Mislim da je i buz spomenuo isto, mene je također na ispitu najveća trta primila na poligonu kojeg sam dok sam ga vježbao odrađivao bez problema. Da bi došao na ispit i noga mi je toliko klepetala po kvačilu da nisam mogao vjerovat. Nikad prije nisam zeznuo naglo kočenja, ali na ispitu jesam. Iz druge riješio naglo kočenje i dok sam bio na cesti već se smirio da bi na kraju prošao iz prve.

Samo polako, i neću ti savjetovat da se smiriš ili što jer ćeš vidjet sam kakav si kad dođeš tamo. Jednostavno moraš tih 20 min ili koliko već voziš se skoncentrirat i rješit se toga. Sretno.

Za gasenje te nece rusit. Ako se i dogodi samo nastavi normalno sve lagano.
Slow is smooth, smooth is fast. Sretno

Nije kukanje,vise je tuga al eto u ovaj topic ide.Prodao sam PC! Svi koji mene znaju i to da sam ga prodao,znaju da je voda stvarno dosla do grla! I stvarno jest,financijski sam u k..cu.. i bio sam prisiljen. Evo lezim u krevetu,slusam gromove kako udaraju i kisu kako lije na prozoru.Atmosfera oko mene kao da je neko umro, Nenad_87 me vec posjetio, doso dat saucesce i usput mi pomogao vratit stari accaunt na Ps4.Uzeo sam odmah konzolu i prelazim u pezante,dolazim na selo.Imat cu sta igrat,pa se tjesim ali moj "The beast" sam fanaticno slagao i sluzio me junacki,nista ispod Very High i Ultra.Nije mi tolko do igranja koliko do navike da sjednem i sta god da radim na internetu radim preko kompa.Nema sad vise surfanja,nema skidanja TWD u 4 i 30h ujutro prije posla da pogledam,nema onog da kad neznam sta bi igrao,otvorim steam library i od 114 igri izaberem neku nebitno iz koje generacije i odigram...sta se tice igri,realno,gubim samo PUBG i zajednicka igranja sa Chono7...uzaludno sam i sakupio sve ribbone,bio pri kraju sa medaljama i assignmentima na Battlefieldu 1..Moram se.pozdravit i sa GTA 5 kojeg sam taman poceo,koji je tako predivan i izvodi se u glatkih 60 frejmova..htio sam i kako ljeto dolazi opet zaplovit morima na Black Flag...nema vise Mafie 2 pred bozic i blagdane..vjerojatno cu i youtube kanal zapostavit sada..ali gledam pozitivno za neka nova druzenja sa ekipom na Ps4.Uzbuđen sam zbog zajednickih igranja sa Nenadom i viper89 .. R6 Siege me ceka i novi Battlefield ce bit...hvata me jeza od pada frameratea u online pucacinama ali uz ekipu nadam se da cu prebrodit... 19Marksman89 je pokorio master rasu i vrijeme je za nove izazove,vrijeme je da da vidim kako je među pezantima i samim time karijera ce bit bogatija..

Sad će te Emilijo opsjedati.

Što slijedi nakon ovoga, marksmane? Počinješ igrati JRPG-e?

Ne vidim se u tome.Igrat ce se i dalje svi zanimljivi multiplatformi a  ima i ekskluziva.Cekaju me God of War,Uncharted Lost Legacy,Spiderman,Red Dead Redemption 2,TLOU 2,Horizon,Days Gone,Death Stranding..nesto sam mozda i izostavio.Monitor sam ostavio i spojio PS4 na njega i ostavio sam mis i tipkovnicu.Planiram kupit kvalitetan emulator da mogu neke online pucacine igrat "prirodno".

Nekako sumnjam da će Death Stranding biti igra (prije interaktivni film a la Heavy Rain), ali dobro.
Spiderman izgleda kul. Horizon mi je frend posudio, ali ga nisam stigao upaliti zbog Bloodborne-a lol.

19Marksman89 je pokorio master rasu i vrijeme je za nove izazove

Stvarno sranje.
Ja nisam neki veliki PC gamer i mogo bi realno bez kompa, ali tolko vremena i truda sam uložio u komp da stvarno mora jebeno zagustit da ga prodam.

Mogu si samo zamislit kak je tebi.
Sretno i drž se, čekaju te stvarno dobre igre.

19Marksman89
Press F to pay respect.

Gone but NOT forgotten.

Once a member always a member.

Kupuje najnoviju grafu i komp za par mjeseci

Ne vidim se u tome.
Nisi se ni u konzolama vidio yet here you are...

Konzolu je imao paralelno s PCom duze vremena. Ako pocne igrat svemirsku decu, ja mu kupujem gtx 1080 i organiziram bootcamp za povratak na glorious staze master rase.

Jesi li završio konačno tog Vičera?

Vicer se ne zavrsava, vicer se zivi. Nije to neki djecji jrpg